EDL modda atmıyorsan Auth'a gerek yok, neden auth ile uğraşıyorsun? Bootloader kilidin açık değil mi?
Bootloader kilidin açık mı?
Kilidin açıksa Mi Flash ile direkt flashlaysbilirsin. Hangi sürümü kurmak istiyorsan aşağıdaki linkten indir.
![]()
Redmi Note 9/Redmi 10X 4G Firmware ROM TWRP (merlin)
Xiaomi Redmi Note 9/Redmi 10X 4G Firmware (merlin) ⭐ Redmi Note 9/Redmi 10X 4G ROM ⭐ Redmi Note 9/Redmi 10X 4G Global ROM - EU ROM - TWRP - Fastboot ROMmifirm.net
Kilidin açıksa Mi Flash ile direkt flashlayabilirsin. Hangi sürümü kurmak istiyorsan aşağıdaki linkten indir.
![]()
Redmi Note 9/Redmi 10X 4G Firmware ROM TWRP (merlin)
Xiaomi Redmi Note 9/Redmi 10X 4G Firmware (merlin) ⭐ Redmi Note 9/Redmi 10X 4G ROM ⭐ Redmi Note 9/Redmi 10X 4G Global ROM - EU ROM - TWRP - Fastboot ROMmifirm.net
IMEI hakkında bilgim yok. Stock ROM kurulumunu aşağıdaki rehbere göre yapabilirsin.
Rehber: Mi Flash ile Stock ROM kurma
Selam, Bugün Mi Flash ile stock ROM nasıl kurulur onu gosterecegim. Adim 1: Telefondan USB hata ayiklamayi acin. Adim 2: Mi Flash uygulamasini indirin. https://www.technopat.net/sosyal/indir/mi-flash.544/ Adim 3: Uygulamayı çalıştırın. Sizden acilista suruculeri indirmenizi isteyecek...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.