Recovery Redmi Note 9 OrangeFox MTP görünmüyor

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Öncelikle herkese merhaba.
Format data yaptık ve bilgisayardan ROM atmaya çalışınca dosya gezgininde görünmüyor. 4 farklı kablo ile de denedik, PC'de görünmüyor @Maomao bir el atar mısınız hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Maomao hocam son olarak bu işlemi neredeyken yapayım? Recovery ekranındayken mi yoksa Fastboot'tayken mi?

@erayisteya yanlış hatırlamıyorsan cihaz kapalıyken yapılıyor. Download tuşuna bastıktan sonra kabloyu telefona bağlayın, otomatik başlaması gerekir.

@erayisteya scatter dosyasını not defteri ile açıp ilk 2 satırı sil ve kaydedip yeniden dene. İlk iki satır "#" işareti ile başlıyor olması lazım, onları silsen yeter muhtemelen.

@erayisteya scatter dosyasını not defteri ile açıp ilk 2 satırı sil ve kaydedip yeniden dene. İlk iki satır "#" işareti ile başlıyor olması lazım, onları silsen yeter muhtemelen.
@Maomao İlk iki satır böyleydi, sildim olmadı.

Dosyaların adının sonunda ".img" varsa fatsboot üzerinden kurmayı deneyelim. Önceden bahsettiğim gibi MTK cihazlarda yazılan scatter dosyaları genelde Allah'a emanet yapılıyor.

Dosyaların adının sonunda ".img" varsa fatsboot üzerinden kurmayı deneyelim. Önceden bahsettiğim gibi MTK cihazlarda yazılan scatter dosyaları genelde Allah'a emanet yapılıyor.

Hocam Android 12 MIUI 13 ROM başka bir ROM atın isterseniz onda deneyeyim, MIUI 12 ROM üzerinde denedim çalıştı onda.

@erayisteya MTK cihazlar hakkında çok bilgim yok ki hocam. Size önerebileceklerim çok kısıtlı maalesef. doğrudan şu dosyayı indirin diyemem çünkü elime Çin çıkışlı telefon neredeyse hiç almadım, bu yazdıklarım başka cihazlar üzerinden edindiğim bilgilerdi. Kusura bakmayın

Anladım hocam, MIUI 12 olanı kuracağım o zaman.

Olmadı yine. Telefonu sıfırlamıştım.

@Sxinar hocam farklı bir konuda mesajınızı gördüm ve geçen cuma LineageOS kurmuşsunuz, bir bana da yardım etme şansınız var mı?
Evet yardım edebilirim hocam ancak Marii hocam istiyorsa o yardımcı olabilir
Aygıt yöneticisinde gözüküyor mu eğer data içine girmiyorsa data klasörü oluşması için twrp üzerinden backup almayı deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…