Recovery Redmi Note 9 OrangeFox MTP görünmüyor

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Öncelikle herkese merhaba.
Format data yaptık ve bilgisayardan ROM atmaya çalışınca dosya gezgininde görünmüyor. 4 farklı kablo ile de denedik, PC'de görünmüyor @Maomao bir el atar mısınız hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Maomao Böyle dedi.
1744027855903.png

@erayisteya scatter dosyasını not defteri ile açıp ilk 2 satırı sil ve kaydedip yeniden dene. İlk iki satır "#" işareti ile başlıyor olması lazım, onları silsen yeter muhtemelen.
@Maomao İlk iki satır böyleydi, sildim olmadı.
1744028027737.png

Dosyaların adının sonunda ".img" varsa fatsboot üzerinden kurmayı deneyelim. Önceden bahsettiğim gibi MTK cihazlarda yazılan scatter dosyaları genelde Allah'a emanet yapılıyor. 😕

Hocam Android 12 MIUI 13 ROM başka bir ROM atın isterseniz onda deneyeyim, MIUI 12 ROM üzerinde denedim çalıştı onda.

@erayisteya MTK cihazlar hakkında çok bilgim yok ki hocam. Size önerebileceklerim çok kısıtlı maalesef. 🤕 doğrudan şu dosyayı indirin diyemem çünkü elime Çin çıkışlı telefon neredeyse hiç almadım, bu yazdıklarım başka cihazlar üzerinden edindiğim bilgilerdi. Kusura bakmayın 🙏

@erayisteya MTK cihazlar hakkında çok bilgim yok ki hocam. Size önerebileceklerim çok kısıtlı maalesef. 🤕 doğrudan şu dosyayı indirin diyemem çünkü elime Çin çıkışlı telefon neredeyse hiç almadım, bu yazdıklarım başka cihazlar üzerinden edindiğim bilgilerdi. Kusura bakmayın 🙏

Anladım hocam, MIUI 12 olanı kuracağım o zaman.

Olmadı yine. Telefonu sıfırlamıştım.

@Sxinar hocam farklı bir konuda mesajınızı gördüm ve geçen cuma LineageOS kurmuşsunuz, bir bana da yardım etme şansınız var mı?
Evet yardım edebilirim hocam ancak Marii hocam istiyorsa o yardımcı olabilir :)
Aygıt yöneticisinde gözüküyor mu eğer data içine girmiyorsa data klasörü oluşması için twrp üzerinden backup almayı deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı