Recovery Redmi Note 9 OrangeFox MTP görünmüyor

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Öncelikle herkese merhaba.
Format data yaptık ve bilgisayardan ROM atmaya çalışınca dosya gezgininde görünmüyor. 4 farklı kablo ile de denedik, PC'de görünmüyor @Maomao bir el atar mısınız hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her cihazda ana depolama gözükmüyor diye biliyorum, SD Card varsa ROM'u ona atıp oradan kurulumu gerçekleştirin. SD Card yoksa sideload ile deneriz. bildirim gelmemiş, kusura bakma.

SD Card'ım yok.

@erayisteya ROM dosyasının içine girip ekran görüntüsü atar mısın?

1743699036726.png

Burası mı?

@erayisteya evet burası, sideload ile yüklenebilir gibi duruyor, OFox üzerinden Advanced > ADB sideload kısmına gir bakalım Windows'ta cihaz gözüküyor mu?

ADB'yi etkinleştirdim, usage: ADB sideload file. ZIP diyor, ADB sideload menüsünde ki wipe dalvik cache ve wipe cache tikli değil.

@erayisteya işaretlemeden başlat, daha sonra alttaki kodu gir. Eğer yüklemediysen önce Platform tools'u indir.

Kod:
adb sideload dosyaadi.zip

dosya adı yazan kısmı sil ve romu terminale sürükleyip at. Kendisi yolu tamamlar zaten. Başlatıp bitmesini bekle.
adb sideload açtım, şimdi adb sideload rom.zip komudunu yapıştırıp romu atacağım, değil mi?

@erayisteya evet hocam. Yalnız ZIP dosyasını açtığınızda direkt dosyalar gözüküyor değil mi?

ZIP dosyasını açtığınızda buradaki gibi dosyaların listelenmesi gerek.
Hocam yanlışlıkla sideload'ı iptal ettim ve öylece kaldım, çıkamiyorum menüden. Cancelling ABD Sideload... dedi kaldı öyle, ne yapacağım?

Navigasyon menüsündeki uzun çizgiye basınca ana menüye giriyor mu? Girmiyorsa ses kısma ve güç tuşuna basılı tutup cihazı zorla kapat OFox'a yeniden girmeyi dene. Giremezsen stock ROM kur daha sonra OFox'u yeniden yükleyip dene. Olurda girersen wipe kısmından her şeyi silip OFox'u yeniden başlat ve ROM kurulumunu tekrarla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı