Recovery Redmi Note 9 OrangeFox MTP görünmüyor

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Öncelikle herkese merhaba.
Format data yaptık ve bilgisayardan ROM atmaya çalışınca dosya gezgininde görünmüyor. 4 farklı kablo ile de denedik, PC'de görünmüyor @Maomao bir el atar mısınız hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
@erayisteya keyfiniz bilir hocam. Telefonu günlük hayatta kullanıyorsanız stock ROM'a geçip bir süre daha kullanmaya devam edin. Eğer kullanabileceğiniz başka bir cihaz varsa bu telefon hakkında detaylıca araştırma yapmaya başlayıp huyunu suyunu öğrenin. İşinize hangisi geliyorsa onu seçmeniz daha iyi olur.

Kullanabileceğim başka cihaz yok, stock ROM geçmek en mantıklısı o zaman. Stock ROM geçerken bir sorun olmaz değil mi? Hard brick vesaire, çok sinirim bozuldu.

@erayisteya tool ile yükleme başlarsa sorun yok ancak Çin cihazları ile uğraşmak benim için bile çok zahmetli, scatter dosyası ile uğraşmak çok can sıkabiliyor maalesef. Fastboot üzerinden manuel kurmakta bir seçenek ancak önce tool scatter dosyasını kullanabiliyor mu diye kontrol etmeniz lazım.

@erayisteya tool ile yükleme başlarsa sorun yok ancak Çin cihazları ile uğraşmak benim için bile çok zahmetli, scatter dosyası ile uğraşmak çok can sıkabiliyor maalesef. Fastboot üzerinden manuel kurmakta bir seçenek ancak önce tool scatter dosyasını kullanabiliyor mu diye kontrol etmeniz lazım.
Gece yazacağım.

@erayisteya yalan olmasın Xiaomi cihazlarda scatter dosyası ile sorun yaşayacağımızı bilmesem kafam karışmazdı ama dosyalarda hep hata aldım ben. 2.görseldekini kurmayı deneyelim. Sp flash tool'u indirip ayıkla, 2.görseldeki dosyaların olduğu klasörden bir önceki dizinde mtk_AllInOne_DA.bin isimli bir dosya olacak, onu download agent kısmına yerleştir. Yine 2.görselde bir scatter dosyası var mt6768-android-scatter isimli dosyayı scatter loading file kısmına yerleştir. Scatter dosyasını notepad++ veya Windows'un kendi metin düzenleyicisi aç, 1 ve 2 satırı tamamen silip kaydet ve yeniden yerleştirmeyi dene.
Hocam stok roma göz atayım dedim de mtk_AllInOne_DA.bin dediğiniz dosya yok.

Son düzenleme:
@erayisteya o dosya yoksa direkt scatter dosyasını seçin, attığım rehberde de benim anlattığımın aksine o dosya seçilmiyor.

Anladım, daha sonrasında PixelExperience yüklemeyi denemek için MIUI 13 mü yüklesem acaba? MIUI 12.5 yükleyeceğim, önceden 12.0. 8 vardı.

Pe Android 13 için MIUI V13+ sürümü isteniyor ancak sadece Avrupa ROM'u bunu karşılıyor, pe 12 için MIUI V12+ öneriliyor ve Türkiye ROM'u bulunmakta. Ben olsam V13 Avrupa ROM'u kullanırdım. Deneyip görmek size kalmış hocam.

@Maomao hocam Android 12 MIUI 13 ROM'u kurmak istedim de dosyaların tarihi 2009 gözüküyor, sorun oluşturur mu?

1744021431624.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı