Çözüldü Redmi Note 9 OrangeFox Recovery kurulumuna brick oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bxtuhqn

Hectopat
Daha fazla  
Telefonuma OrangeFox Recovery kurmak isterken telefon brick oldu ve Bootloop'a girdi. Fastboot'a ya da stock Recovery'e giremiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonuma OrangeFox Recovery kurmak isterken telefon brick oldu ve Bootloop'a girdi. Fastboot'a ya da stock Recovery'e giremiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Adım 6'da cihaz siyah bir ekranda bekliyor olcak diyor ama hala bootloopta

Adım 6'da cihaz siyah bir ekranda bekliyor olcak diyor ama hala bootloopta
pardon benim hatammış, ve sormak istediğim bir soru var cihazdaki rom yada custom recovery siliniyormu acaba?

Stock ROM atarsan silinir Fastboot Mode'a nasıl erişemiyorsun?
bende bilmiyorum hocam twrp'den zip'i seçerek indirdim yeniden başlattım ama bootloopta kaldı ve şu anda sp flash toolda download-agent için gerekli dosyayı seçiyorum ama LIB DA Not match hatası veriyor

Bende bilmiyorum hocam TWRP'den ZIP'i seçerek indirdim yeniden başlattım ama bootloopta kaldı ve şu anda sp flash toolda download-agent için gerekli dosyayı seçiyorum ama lıb da not match hatası veriyor.

Dostum sende o zaman SP Flash Tool ayarları üzerinden check lib da match ayarını kapatıp tekrar dener misin? Ayarlarda bu seçeneği bulamıyorsan başka SP Flash Tool versiyonu dene.

Dostum sende o zaman SP Flash Tool ayarları üzerinden check lib da match ayarını kapatıp tekrar dener misin? Ayarlarda bu seçeneği bulamıyorsan başka SP Flash Tool versiyonu dene.
Şu anda sıkıntı yok SP Flash Tool'da benim bundan sonra ROM atmam lazım mı?

Şu anda sıkıntı yok SP Flash Tool'da benim bundan sonra ROM atmam lazım mı?

Cihaz aygıt yöneticisinde ne olarak gözüküyor? PC Telefon açılmıyor ama Preloader/BROM portunu görüyorsa SP Flash Tool ile ROM atılır. Telefoncuya götürürsen halleder ama bir 500 kağadını alır. Dostum YouTube ve Google üzerinden araştırman gerekiyor işte extra olarak MIUI türkiyedede konu aç senin durumunda olan kişiler nasıl çözüme ulaşmış gibi ben Qualcomm chipsete sahip bir cihaz kullandığım için pek yardımcı olabilieceğimi düşünmüyorum extra olarak yapacağın bütün işlemler senin sorumluluğun altında

fastboot'a girmeye çalışıyorum ama 4-5 saniyeliğine giriyor ama çıkıyor sonra recovery'e atıyor ve cihaz gözükmüyor fastboot'a girmediğim sürece

mi assistant'ı seçtiğimde aygıt yöneticisinde telefonum Android ADB Interface olarak gözüküyor

adb ile fastboota girebildim de mi flash tool ile rom atsam düzelir mi?

Son düzenleme:

Atabiliyorsan at düzeleceğini tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…