Telefonuma OrangeFox Recovery kurmak isterken telefon brick oldu ve Bootloop'a girdi. Fastboot'a ya da stock Recovery'e giremiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Adım 6'da cihaz siyah bir ekranda bekliyor olcak diyor ama hala bootlooptaRehber: Xiaomi Redmi Note 9 için Güncel Unbrick
Herkese merhaba. Biliyorsunuz ki Redmi Note 9'a gelen MIUI 13 güncellemesinden sonra çoğu kişinin cihazı kullanılamaz hale geldi. Bunun suçlusu aslında Xiaomi değil, cihazın kendisi. Zira Xiaomi Türkiye tarafından satılan orijinal cihazlarda böyle bir sorun yok. Fakat yurt dışı (IMEI işlemi...www.technopat.net
pardon benim hatammış, ve sormak istediğim bir soru var cihazdaki rom yada custom recovery siliniyormu acaba?Adım 6'da cihaz siyah bir ekranda bekliyor olcak diyor ama hala bootloopta
Adım 6'da cihaz siyah bir ekranda bekliyor olacak diyor ama hala bootloopta.
Pardon benim hatammış, ve sormak istediğim bir soru var cihazdaki ROM'ya da Custom recovery siliniyor mu acaba?
bende bilmiyorum hocam twrp'den zip'i seçerek indirdim yeniden başlattım ama bootloopta kaldı ve şu anda sp flash toolda download-agent için gerekli dosyayı seçiyorum ama LIB DA Not match hatası veriyorStock ROM atarsan silinir Fastboot Mode'a nasıl erişemiyorsun?
Bende bilmiyorum hocam TWRP'den ZIP'i seçerek indirdim yeniden başlattım ama bootloopta kaldı ve şu anda sp flash toolda download-agent için gerekli dosyayı seçiyorum ama lıb da not match hatası veriyor.
Şu anda sıkıntı yok SP Flash Tool'da benim bundan sonra ROM atmam lazım mı?Dostum sende o zaman SP Flash Tool ayarları üzerinden check lib da match ayarını kapatıp tekrar dener misin? Ayarlarda bu seçeneği bulamıyorsan başka SP Flash Tool versiyonu dene.
Şu anda sıkıntı yok SP Flash Tool'da benim bundan sonra ROM atmam lazım mı?
fastboot'a girmeye çalışıyorum ama 4-5 saniyeliğine giriyor ama çıkıyor sonra recovery'e atıyor ve cihaz gözükmüyor fastboot'a girmediğim süreceCihaz aygıt yöneticisinde ne olarak gözüküyor? PC Telefon açılmıyor ama Preloader/BROM portunu görüyorsa SP Flash Tool ile ROM atılır. Telefoncuya götürürsen halleder ama bir 500 kağadını alır. Dostum YouTube ve Google üzerinden araştırman gerekiyor işte extra olarak MIUI türkiyedede konu aç senin durumunda olan kişiler nasıl çözüme ulaşmış gibi ben Qualcomm chipsete sahip bir cihaz kullandığım için pek yardımcı olabilieceğimi düşünmüyorum extra olarak yapacağın bütün işlemler senin sorumluluğun altında
Fastboot'a girmeye çalışıyorum ama 4-5 saniyeliğine giriyor ama çıkıyor sonra Recovery'e atıyor ve cihaz gözükmüyor Fastboot'a girmediğim sürece.
Mi Assistant'ı seçtiğimde aygıt yöneticisinde telefonum Android ADB ınterface olarak gözüküyor.
ADB ile fastboota girebildim de Mi Flash Tool ile ROM atsam düzelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.