M Mudblod Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 56 27 Haziran 2021 #11 turanicboi dedi: Aynısını kuzenim yaşadı. Bende de Redmi Note 9 var ve güncelleme henüz gelmedi diye şükrettim. Anladığım kadarıyla telefonların fişini çekecekler. Genişletmek için tıkla... Asla yapmayın güncellemeyi çok pişmanım. Mummyss dedi: Aynı dertten muzdariptim cihazım spot ve rootlu olduğu için 3 güncelleme eski ROM'unu bulup flashladim onu kullanıyorum sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Telefonum hala garanti kapsamında maalesef bunları yapamam önerebileceğiniz bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
turanicboi dedi: Aynısını kuzenim yaşadı. Bende de Redmi Note 9 var ve güncelleme henüz gelmedi diye şükrettim. Anladığım kadarıyla telefonların fişini çekecekler. Genişletmek için tıkla... Asla yapmayın güncellemeyi çok pişmanım. Mummyss dedi: Aynı dertten muzdariptim cihazım spot ve rootlu olduğu için 3 güncelleme eski ROM'unu bulup flashladim onu kullanıyorum sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Telefonum hala garanti kapsamında maalesef bunları yapamam önerebileceğiniz bir çözümü var mı?
redingtton Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 61 Yer aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC DONANIM VE YAZILIMLARI İLE UĞRAŞIYOR. 27 Haziran 2021 #12 Mudblod dedi: Asla yapmayın güncellemeyi çok pişmanım. Telefonum hala garanti kapsamında maalesef bunları yapamam önerebileceğiniz bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Garantisi az kaldı ise garantili bir şekilde root atan yerler var. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
Mudblod dedi: Asla yapmayın güncellemeyi çok pişmanım. Telefonum hala garanti kapsamında maalesef bunları yapamam önerebileceğiniz bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Garantisi az kaldı ise garantili bir şekilde root atan yerler var.
M Mudblod Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 56 27 Haziran 2021 #13 redingtton dedi: Garantisi az kaldı ise garantili bir şekilde root atan yerler var. Genişletmek için tıkla... Bir yıl bile olmadı telefonu alalı. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
redingtton dedi: Garantisi az kaldı ise garantili bir şekilde root atan yerler var. Genişletmek için tıkla... Bir yıl bile olmadı telefonu alalı.
redingtton Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 61 Yer aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC DONANIM VE YAZILIMLARI İLE UĞRAŞIYOR. 27 Haziran 2021 #14 Sanırsan hala 1 yıl var, son 3 ay kala yaptırmak mantıklı olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
M Mudblod Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 56 27 Haziran 2021 #15 redingtton dedi: Sanırsan hala 1 yıl var, son 3 ay kala yaptırmak mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hard reset dedikleri şey işe yarar mı bilginiz var mı? Ya da onu yaparsam garanti kapsamından çıkar mı biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
redingtton dedi: Sanırsan hala 1 yıl var, son 3 ay kala yaptırmak mantıklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hard reset dedikleri şey işe yarar mı bilginiz var mı? Ya da onu yaparsam garanti kapsamından çıkar mı biliyor musunuz?
redingtton Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 61 Yer aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC DONANIM VE YAZILIMLARI İLE UĞRAŞIYOR. 28 Haziran 2021 #16 Mudblod dedi: Hard reset dedikleri şey işe yarar mı bilginiz var mı? Ya da onu yaparsam garanti kapsamından çıkar mı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yaramaz diye düşünüyorum. Edit = yeni gördüm. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2021
Mudblod dedi: Hard reset dedikleri şey işe yarar mı bilginiz var mı? Ya da onu yaparsam garanti kapsamından çıkar mı biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Yaramaz diye düşünüyorum. Edit = yeni gördüm.