Çözüldü Redmi Note 9 Pro açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alweny

Centipat
Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 9 Pro'yu açamıyorumç telefon şarjda duruyor biraz bekleyince şarj olma ibaresi geliyor geldikten 9-10 sn sonra hiçbir şeye dokunmasam da açılma ekranı yani Redmi yazısı anlık gidip geliyor. Bu şarjdayken hep tekrarlanıyor ve telefonu hard reset falan da atamıyorum. Açmaya çalışsam açılmıyor da. Ne yapmam lazım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soft olsa Redmi yazısı gelir ve Android boot etmez. Hard brick gibi duruyor.
Şarjdayken geliyormuş soft brick bende yaşadım aynı sorunu kendi cihazımda soft brick çıktı. Bir şansını denesin olmazsa telefoncu yolları görünür.

Mesele gitmesi işte 😀

Bir şekil Fastboot'a girebilmen lazım. Bootloader unlock kısmı ayrı dert olur zaten. Qcom olmasa Fastboot olmadan da yazılım atardık ama pek bir seçenek yok.

Şarjda olan durumunu anlamadım, şarda iken cihaz açılıyor mu?
Şarjda olmazsa açılmıyor bir sure beyaz ışık yanıp sönüyor sonra şarj olma ibresi geliyor ve 9-10 sn sonra redmi ekranı gelip gidiyor fastboot yada hard reset için bir menüye giremedim belirtmiştim zaten

Şarjda olmazsa açılmıyor bir sure beyaz ışık yanıp sönüyor sonra şarj olma ibresi geliyor ve 9-10 sn sonra Redmi ekranı gelip gidiyor Fastboot'ya da hard reset için bir menüye giremedim belirtmiştim zaten.

Dediğim gibi hard brick o zaman. Mi Note 3 için benzeri bir durum yaşamıştım zamanında. EDL üzerinden stok ROM atmam cihazı kurtardı.

Nedense durduk yere ABL dediğimiz bölüm bozuluyor, ondan oluyor bu sorun. Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı