Redmi Note 9 Pro iyi midir?

Bütçe
5000₺
Espri olsun diye yazdım hocam.

Olumsuzluklarıda yazabilirseniz almaya niyetli olanların da bilgilenmesini sağlarsınız bence daha faydalı bir yorum olur.
Hocam öncelikle şarjı güzel gidiyor çok güzel gidiyor yalan yok. Ama yavaşlıyor, kamerası kötü. Mesela bir oyundan çıkarken 1 saniye bekletiyor oyundan çıkarken. Bide yatay oyunlar olduğu zaman, tuvalete git gel. Kamera olarak iğrenç fakat kamera görmemiş birisi aşık kalır, cahil birisi yani. Telefonu alalı 2 yıl oldu ve aşırı yavaşladı. Bu telefonu almamak için en büyük neden bence. Bir telefona bukadar para veriyorsun ve 2 yıl sonra taksidi biter bitmez yavaşlıyor seni memnun etmiyor, gireyim ben böyle telefona. Almayın, aldırmayın.

Bide yatay oyunlar olduğu zaman, tuvalete git gel.
Kısmende olsa anladım hocam sizin telefonun ram miktarı 3gb olan versiyonu olduğu için olabilir belki note 9 pro da 6gb ram mevcut kamera farkını bilmiyorum da donanım farkı mevcut. Sorması ayıptır kaça almıştınız şuan da ikinci el redmi note 9 pro 3500 tl bandına satılıyor bende almayı düşünüyorum da bilgi topluyorum bencede alınmaz note 9.

Kısmende olsa anladım hocam sizin telefonun ram miktarı 3gb olan versiyonu olduğu için olabilir belki note 9 pro da 6gb ram mevcut kamera farkını bilmiyorum da donanım farkı mevcut. Sorması ayıptır kaça almıştınız şuan da ikinci el redmi note 9 pro 3500 tl bandına satılıyor bende almayı düşünüyorum da bilgi topluyorum bencede alınmaz note 9.
Hocam hayır 4 GB ram vardı. Ve 2 GB arttırma vardı depolama alanından kısarak. Ram`i gayet iyiydi yani. Pro modelini almanızıda önermem, Xiaomi almanızı önermem. Samsung modellerine bakınız. 2 yıl önce sıfırını indirimli 2500 TL`den almıştım fakat indirimsiz 3000 TL idi. 128 GB olduğu için aldığım fiyata satabilirim, bir de yeşil renkli olduğu için diğer renklere göre fiyatı artıyor. Xiaomi`ye bulaşmayın bence, ikinci el hele. İkinci el 3500 TL bandında bir ürün illaki vardır samsung tarafında. En kötü iPhone 7 alın hocam hemde 6S alın ama bence bu 9 Pro veya 9 almayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı