Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 296 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #1 Merhaba ben telefona root atmak istiyorum ama TWRP de dosyalar şifreli bu yüzden ben de boot.img i Magisk'ten modlayıp atmaya karar verdim telefon brick olur mu?
Merhaba ben telefona root atmak istiyorum ama TWRP de dosyalar şifreli bu yüzden ben de boot.img i Magisk'ten modlayıp atmaya karar verdim telefon brick olur mu?
Çözüm gumbald_amca 17 Mart 2024 Dosyalar sifreli derken? Zaten Magisk'den boot.img dosyasini rootlayip flashlamaniz gerekiyor.
KS KS Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 296 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2024 #11 gumbald_amca dedi: Rootlu boot.img dosyasini formatlamadan flashlarsan nasıl acilsin? Genişletmek için tıkla... Orijinal boot.img i Magisk ile modladım. Magisk'le patchleyip flashladım sorun çözüldü. Son düzenleme: 15 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
gumbald_amca dedi: Rootlu boot.img dosyasini formatlamadan flashlarsan nasıl acilsin? Genişletmek için tıkla... Orijinal boot.img i Magisk ile modladım. Magisk'le patchleyip flashladım sorun çözüldü.