Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 19 Mayıs 2021 #41 dionysoss dedi: Anlamadım, durduk yere patlayan anakart için sizi sorumlu tutup sizden para mı talep ettiler? Genişletmek için tıkla... Anakart patlamamış hocam. Kasada eğilme varmış ondan dolayı anakarta baskı sonucu arıza olmuş dediler bize.
dionysoss dedi: Anlamadım, durduk yere patlayan anakart için sizi sorumlu tutup sizden para mı talep ettiler? Genişletmek için tıkla... Anakart patlamamış hocam. Kasada eğilme varmış ondan dolayı anakarta baskı sonucu arıza olmuş dediler bize.
Ata111 Picopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #42 Fian Şampiyonu dedi: Merhabalar. Redmi Note 9 Pro model bir telefona sahibim. Bu güne kadar sorunsuz çalışıyordu. Bir kere kapat aç yapayım dedim. Renkli harflerle MIUI yazan bir ekranda takılı kaldı. Ne yapabilirim açılması için? Genişletmek için tıkla... Dostum çözebildin mi sorunu? Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum.
Fian Şampiyonu dedi: Merhabalar. Redmi Note 9 Pro model bir telefona sahibim. Bu güne kadar sorunsuz çalışıyordu. Bir kere kapat aç yapayım dedim. Renkli harflerle MIUI yazan bir ekranda takılı kaldı. Ne yapabilirim açılması için? Genişletmek için tıkla... Dostum çözebildin mi sorunu? Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 1 Haziran 2021 #43 Ata111 dedi: Dostum çözebildin mi sorunu? Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Tanıdık bu işlerden anlayan birisi vardı o halletti.
Ata111 dedi: Dostum çözebildin mi sorunu? Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Tanıdık bu işlerden anlayan birisi vardı o halletti.
ikucukakkaya Zeptopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #44 Fian Şampiyonu dedi: Tanıdık bu işlerden anlayan birisi vardı o halletti. Genişletmek için tıkla... Nasıl halletmiş sorar mısınız acaba rica etsem?
Fian Şampiyonu dedi: Tanıdık bu işlerden anlayan birisi vardı o halletti. Genişletmek için tıkla... Nasıl halletmiş sorar mısınız acaba rica etsem?
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 4 Haziran 2021 #45 ikucukakkaya dedi: Nasıl halletmiş sorar mısınız acaba rica etsem? Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam cevap verince güncellerim.
ikucukakkaya dedi: Nasıl halletmiş sorar mısınız acaba rica etsem? Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam cevap verince güncellerim.
0 06ORG06 Femtopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #46 Selamlar aynı hata bende de oldu. Telefona format atmadan çözebilen var mı?
S Süleyman Ertekin Zeptopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #47 06ORG06 dedi: Selamlar aynı hata bende de oldu. Telefona format atmadan çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... MErhaba sorununuzu çözebildiniz mi aynı hata ben de de mevcut. Telefonun içindeki veriler gitmeden bu sorundan nasıl kurtulabilirim..
06ORG06 dedi: Selamlar aynı hata bende de oldu. Telefona format atmadan çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... MErhaba sorununuzu çözebildiniz mi aynı hata ben de de mevcut. Telefonun içindeki veriler gitmeden bu sorundan nasıl kurtulabilirim..
0 06ORG06 Femtopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #48 Hayır çözülmedi 1 hafta önce servise verdim. Garanti kapsamında tamirini bekliyorum. Yüzde 99 bütün hafıza silinecek.
Hayır çözülmedi 1 hafta önce servise verdim. Garanti kapsamında tamirini bekliyorum. Yüzde 99 bütün hafıza silinecek.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 29 Temmuz 2021 #49 Süleyman Ertekin dedi: MErhaba sorununuzu çözebildiniz mi aynı hata ben de de mevcut. Telefonun içindeki veriler gitmeden bu sorundan nasıl kurtulabilirim.. Genişletmek için tıkla... Silinmeden kurtulamazsınız. En iyi ihtimalle yazılım atılır içine ama veriler yine gider.
Süleyman Ertekin dedi: MErhaba sorununuzu çözebildiniz mi aynı hata ben de de mevcut. Telefonun içindeki veriler gitmeden bu sorundan nasıl kurtulabilirim.. Genişletmek için tıkla... Silinmeden kurtulamazsınız. En iyi ihtimalle yazılım atılır içine ama veriler yine gider.
S Süleyman Ertekin Zeptopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #50 Fian Şampiyonu dedi: Silinmeden kurtulamazsınız. En iyi ihtimalle yazılım atılır içine ama veriler yine gider. Genişletmek için tıkla... dönüşünüz için teşekkür ederim . İçindekilerin silinmesi çok üzücü olacak fakat bu gidişle format atacağım 06ORG06 dedi: Hayır çözülmedi 1 hafta önce servise verdim. Garanti kapsamında tamirini bekliyorum. Yüzde 99 bütün hafıza silinecek. Genişletmek için tıkla... Gelişmelerden beni haberdar edebilirseniz çok sevinirim.
Fian Şampiyonu dedi: Silinmeden kurtulamazsınız. En iyi ihtimalle yazılım atılır içine ama veriler yine gider. Genişletmek için tıkla... dönüşünüz için teşekkür ederim . İçindekilerin silinmesi çok üzücü olacak fakat bu gidişle format atacağım 06ORG06 dedi: Hayır çözülmedi 1 hafta önce servise verdim. Garanti kapsamında tamirini bekliyorum. Yüzde 99 bütün hafıza silinecek. Genişletmek için tıkla... Gelişmelerden beni haberdar edebilirseniz çok sevinirim.