Anakart patlamamış hocam. Kasada eğilme varmış ondan dolayı anakarta baskı sonucu arıza olmuş dediler bize.Anlamadım, durduk yere patlayan anakart için sizi sorumlu tutup sizden para mı talep ettiler?
Anakart patlamamış hocam. Kasada eğilme varmış ondan dolayı anakarta baskı sonucu arıza olmuş dediler bize.Anlamadım, durduk yere patlayan anakart için sizi sorumlu tutup sizden para mı talep ettiler?
Dostum çözebildin mi sorunu? Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum.Merhabalar. Redmi Note 9 Pro model bir telefona sahibim. Bu güne kadar sorunsuz çalışıyordu. Bir kere kapat aç yapayım dedim. Renkli harflerle MIUI yazan bir ekranda takılı kaldı. Ne yapabilirim açılması için?
Tanıdık bu işlerden anlayan birisi vardı o halletti.Dostum çözebildin mi sorunu? Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum.
Tanıdık bu işlerden anlayan birisi vardı o halletti.
Yazdım hocam cevap verince güncellerim.Nasıl halletmiş sorar mısınız acaba rica etsem?
MErhaba sorununuzu çözebildiniz mi aynı hata ben de de mevcut. Telefonun içindeki veriler gitmeden bu sorundan nasıl kurtulabilirim..Selamlar aynı hata bende de oldu. Telefona format atmadan çözebilen var mı?
Silinmeden kurtulamazsınız. En iyi ihtimalle yazılım atılır içine ama veriler yine gider.MErhaba sorununuzu çözebildiniz mi aynı hata ben de de mevcut. Telefonun içindeki veriler gitmeden bu sorundan nasıl kurtulabilirim..
dönüşünüz için teşekkür ederim . İçindekilerin silinmesi çok üzücü olacak fakat bu gidişle format atacağımSilinmeden kurtulamazsınız. En iyi ihtimalle yazılım atılır içine ama veriler yine gider.
Gelişmelerden beni haberdar edebilirseniz çok sevinirim.Hayır çözülmedi 1 hafta önce servise verdim. Garanti kapsamında tamirini bekliyorum.
Yüzde 99 bütün hafıza silinecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.