Olmadı maalesef, geçen sefer 4 saatin sonunda açılmıştı daha 2 saat oldu ama bir sorun var bekleyemem mecbur halletmek lazım wipe data yapıyorum o zaman IMEI vs. gitmez değil mi hocam öyle bir yazı okudumda.
hocam birde şey soracağım normalde telefonu restartlerken titrerdi bu hata başladıktan sonra telefonda titreşimler komple gitmişti acaba onla alakalı bi sorun olabilir mi donanım testlerindede titremiyordu ilginç.
Olmadı maalesef, geçen sefer 4 saatin sonunda açılmıştı daha 2 saat oldu ama bir sorun var bekleyemem mecbur halletmek lazım wipe data yapıyorum o zaman IMEI vs. gitmez değil mi hocam öyle bir yazı okudumda.
Hocam bir de şey soracağım normalde telefonu restartlerken titrerdi bu hata başladıktan sonra telefonda titreşimler komple gitmişti acaba onla alakalı bir sorun olabilir mi donanım testlerindede titremiyordu ilginç.
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum wipe data yaptım ilginç şekilde 5 saniyede tüm verileri çat diye sildi ve yine açılmadı.... mecbur garantiye vericeğim artık
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum wipe data yaptım ilginç şekilde 5 saniyede tüm verileri çat diye sildi ve yine açılmadı.... mecbur garantiye vericeğim artık