Redmi Note 9 Pro mu Samsung S10e mi?

Bütçe
3.500

YaKisKliElmA

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Kırıklar var S10e de yine sen bilirsin tabii de bence diyeri daha iyi gibi bir de kullanan arkadaşım var memnun her işini görüyor

Sahibinden S10e bir ilana gördüm ilan linki alta koyacağım 3.500 TL de anlaştık fakat aklımda kalan şey şu S10e hala alınır mı? Benim için performans daha önemli şu anda Redmi Note 9 Pro kullanıyorum satıp almayı düşünüyorum sizce satıp alınır mı?
Cidden temizse ciddi bir performans ve donanım artışı olur ama eski telefon, ne olduğunu bilemezsiniz pek. Alırken fazlasıyla dikkat edin sonra pişman olursunuz.

Ayrıca Note 9 Pro'nun piyasası 3.5-3.8 filan. Bende 3.5'e almıştım, ondan daha ucuza veren pek olmuyor.

Cidden temizse ciddi bir performans ve donanım artışı olur ama eski telefon, ne olduğunu bilemezsiniz pek. Alırken fazlasıyla dikkat edin sonra pişman olursunuz.

Ayrıca Note 9 Pro'nun piyasası 3.5-3.8 filan. Bende 3.5'e almıştım, ondan daha ucuza veren pek olmuyor.
Arka ekran kırık olunca pek içime sinmedi açıkçası

Arka ekran kırık olunca pek içime sinmedi açıkçası
Hertürlü kırık sinir bozucu durum, ayrıca ölmüş pil gibi görünmez sorunlarıda olabilir. İlla almak istiyorsanız hepsine tek tek bakmanız lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı