W WortsYT Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #1 Merhaba, Redmi Note 9 Pro 128 GB aldım. Toz problemi ile ilgili bilgi verebilen olursa memmun olurum.
Merhaba, Redmi Note 9 Pro 128 GB aldım. Toz problemi ile ilgili bilgi verebilen olursa memmun olurum.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #2 Bildiğim kadarıyla kameraya toz kaçabiliyor. Garantiye gönderirsen çözerler büyük ihtimalle.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 26 Eylül 2020 #3 Bazı serilerde kamera camının içine toz kaçma sorunu var, tamamen şans işi. Ben 1.5 aydır kullanıyorum henüz bir sıkıntı yok.
Bazı serilerde kamera camının içine toz kaçma sorunu var, tamamen şans işi. Ben 1.5 aydır kullanıyorum henüz bir sıkıntı yok.
W WortsYT Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #4 Takeshi Kovacs dedi: Bazı serilerde kamera camının içine toz kaçma sorunu var, tamamen şans işi. Ben 1.5 aydır kullanıyorum henüz bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorum tam konuya hakim değilim o yüzden teşekkürler.
Takeshi Kovacs dedi: Bazı serilerde kamera camının içine toz kaçma sorunu var, tamamen şans işi. Ben 1.5 aydır kullanıyorum henüz bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorum tam konuya hakim değilim o yüzden teşekkürler.
Doge Coin Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 274 Yer Endor 26 Eylül 2020 #5 İki aydır kullanıyorum henüz öyle birşey olmadı kılıf kullanmaya dikkat edebilirsiniz.
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #6 2 adet aynı marka model telefon var bizde. Bir cihazın kamerasının altında toz var diğerinde yok. Ama kamerada fotoğraf konusunda farklılık yok.
2 adet aynı marka model telefon var bizde. Bir cihazın kamerasının altında toz var diğerinde yok. Ama kamerada fotoğraf konusunda farklılık yok.
W WortsYT Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #7 Doge Coin dedi: İki aydır kullanıyorum henüz öyle bir şey olmadı kılıf kullanmaya dikkat edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iPhone 5S kullanıcısıyım pazartesi günü alacağım Note 9 Pro'yu kamera farkerdermi normal çekimde.
Doge Coin dedi: İki aydır kullanıyorum henüz öyle bir şey olmadı kılıf kullanmaya dikkat edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iPhone 5S kullanıcısıyım pazartesi günü alacağım Note 9 Pro'yu kamera farkerdermi normal çekimde.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 26 Eylül 2020 #8 WortsYT dedi: Merhaba, Redmi Note 9 Pro 128 GB aldım. Toz problemi ile ilgili bilgi verebilen olursa memmun olurum. Genişletmek için tıkla... Bende de var.Toz kaçtı kameraya ama fotoğraflarda hiçbir fark yok.Ve gayet memunum.Garantiye verirsen hallederler .
WortsYT dedi: Merhaba, Redmi Note 9 Pro 128 GB aldım. Toz problemi ile ilgili bilgi verebilen olursa memmun olurum. Genişletmek için tıkla... Bende de var.Toz kaçtı kameraya ama fotoğraflarda hiçbir fark yok.Ve gayet memunum.Garantiye verirsen hallederler .
W WortsYT Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #9 Fian Şampiyonu dedi: Bende de var. Toz kaçtı kameraya ama fotoğraflarda hiçbir fark yok. Ve gayet memunum. Garantiye verirsen hallederler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Fian Şampiyonu dedi: Bende de var. Toz kaçtı kameraya ama fotoğraflarda hiçbir fark yok. Ve gayet memunum. Garantiye verirsen hallederler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2020 #10 Redmi Note 9 pro yu ne kadara alacaksın?