Redmi Note 9 Pro toz problemi

Redmi Note 9 Pro'yu ne kadara alacaksın?

Bir tanıdık vesilesi ile yurt dışı olarak biliyorum kayıtı ve tüm her şeyi hazır kapalı şekilde 2500 TL normalde 2800 ama biraz pazarlık la hallettik.
Bir tanıdık vesilesi ile yurt dışı olarak biliyorum kayıtı ve tüm her şeyi hazır kapalı şekilde 2500 TL normalde 2800 ama biraz pazarlık la hallettik.

Peki. Dedim eğer 3500 civarına alıcaksan ben olsam mi note 10 lite alırdım diyecektim. Ama 2500 çok iyi fiyat al.

Hocam hiç uğraşma direk tüketici haklarına git. Bende Genpa garanti servisine götürüp değişim istedim, değişim talebimi reddettiler ve her toz girdiğinde temizletmemi istediler böyle komik bir cevap aldım. Yani uzun lafın kısası garanti temizleyip geri veriyor. Zaten benimkine tekrardan toz girdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı