Taha24 Decapat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 625 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul, Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 Redmi Note 9 Pro sabaha kadar bağlanan Wi-Fi nedense şimdi bağlanmıyor, ne yapacağım? Taha24 dedi: Redmi Note 9 Pro sabaha kadar bağlanan Wi-Fi nedense şimdi bağlanmıyor, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sadece bu gösterdiğim Wi-Fi'de oluyor, eve geçtim sıkıntı yok, nasıl çözeceğim. Taha24 dedi: Redmi Note 9 Pro sabaha kadar bağlanan Wi-Fi nedense şimdi bağlanmıyor, ne yapacağım? Sadece bu gösterdiğim Wi-Fi'de oluyor, eve geçtim sıkıntı yok, nasıl çözeceğim. Genişletmek için tıkla... Wi-fi kapatıp açtım sorun çözüldü Dosya Ekleri Screenshot_2021-01-10-14-04-57-124_com.android.settings.jpg 86 KB · Görüntüleme: 212 Son düzenleme: 10 Ocak 2021
Redmi Note 9 Pro sabaha kadar bağlanan Wi-Fi nedense şimdi bağlanmıyor, ne yapacağım? Taha24 dedi: Redmi Note 9 Pro sabaha kadar bağlanan Wi-Fi nedense şimdi bağlanmıyor, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Sadece bu gösterdiğim Wi-Fi'de oluyor, eve geçtim sıkıntı yok, nasıl çözeceğim. Taha24 dedi: Redmi Note 9 Pro sabaha kadar bağlanan Wi-Fi nedense şimdi bağlanmıyor, ne yapacağım? Sadece bu gösterdiğim Wi-Fi'de oluyor, eve geçtim sıkıntı yok, nasıl çözeceğim. Genişletmek için tıkla... Wi-fi kapatıp açtım sorun çözüldü