Daha dün kardeşimin telefonuna HyperOs Turbo kurmaya çalışırken başıma gelmesinden korktuğum şey.
Hocam ADB üzerinden farklı bir boot.img dosyasına root yazıp onu mu recovery yapmaya çalıştınız? Yoksa kendi sürümünüzün boot.img dosyasına mı root yazdınız? Bildiğim üzere kendi sürümünüzün boot.img dosyasına yazmanız gerekiyordu root'u. (TWRP olmadan root atmaya çalıştığınızı düşünüyorum, TWRP varsa Magisk kolaylığı var çünkü böyle uğraşmak yerine).
Stock Rom'u gerekli yerlerden yükleyiniz, cihazınıza uygun TWRP'yi indirip bunu ADB aracılığıyla recovery yapın. Sonra ADB üzerinden TWRP'ye girip wipe ve format attıktan sonra TWRP'yi yeniden başlatın. Bu süreçte bilgisayar bağlantısı kalsın bilgisayarda, TWRP ekranı geldiğinde bilgisayar üzerinden indirdiğiniz zip veya img dosyasını telefon hafızasına atıp TWRP üzerinden yükleyiniz. Yurt dışı cihaz ise IMEI gider haberiniz olsun. (Biraz basit anlattım da internetten bu işi ustalıkla yapan kişilerden video izleyerek yardım alabilirsiniz.)
Aynı zamanda cihazını ADB aracılığıyla TWRP'ye geçirip bir de oradan normal boot etmeyi deneyin hiç wipe atmadan, açılmazsa yine Fastboot geçip ADB aracılığıyla TWRP menüsüne girersin.