Redmi Note 9 reset atıyor

Sanırım cihaz brick olmuş. Garantiye gönderin veya cihazın şarjının bitmesini bekleyin. Şarj bitince şarja takın ve ses açma tuşuna basılı tutarak açın. Boot menüsüne etişebilirseniz cihazı kurtarabilme şansınız var demektir.
 
Biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz? İndirmekten kastınız kurmak mı? Yoksa ayarlar uygulaması üstünden güncellemeyi indirirken elektrik kesintisi yüzünden kablosuz bağlantı kopunca indirme mi duraksadı?
Düzenleme: Eğer güncelleme "indirme" halinde kesildiyse o halde sıkıntı ondan kaynaklanmıyordur. Note 9 serisinde güç tuşunun içi toz dolunca baskı yapma sebebiyle sürekli kendini resetleme sorunu vardı.
 
Merhaba, telefonu yeni aldım ve sorunum şu en son çıkan güncellemeyi indirirken anlık elektrik gitmesi oldu ve şu an cihaz sürekli kendi kendine reset atıyor. Ne yapmalıyım?
Ses açma ve güç tuşlarına basılı tutun. Cihaz zorla kapanacaktır. Sonra cihazı sıfırlamayı deneyin kurtarma menüsünden. Olmazsa veya sıfırlamak istemezseniz SD ve sim kartınızı alıp garantiye verin. 1 hafta içinde geriye döner yüksek ihtimalle.
 

Geri
Yukarı