Redmi Note 9 Şifremi Unuttum

KayDee

Hectopat
Redmi Note 9 128 GB cihazım var, parmak izi ile kilidini açıyordum ve bir nedenden dolayı desen modelini değiştirmem gerekti, daha sonra bu modeli unuttum. 3 günde bir hatırlatma amaçlı da model ile açmamı istediği için haliyle cihazımın kilidi açamadım. Cihazı formatlamam gerektiğini söyledi fakat formatlayıp açtığımda da benden modeli girmemi istedi. Google hesabı ile giriş yapma imkânı da veriyor fakat onda da Google sunucularına bağlanılamadı diyor yani iki şekilde de cihazı açamıyorum. Mi hesabım da vardı fakat onunla ilgili bir giriş seçeneği sunmuyor. Bunu açmamın bir yolu var mıdır? ROM yüklemek falan?

Nasıl hard reset atabilirim?
Hocam şimdi telefonu kapatmaya çalışırken de şifre sorduğunu tahmin ediyorum bu yüzden;
Ses kısma+güç tuşuna bir süre basılı tutun,bu işlem telefonu yeniden başlatır.
Telefon kapandığı anda elinizi çekip hemen ses açma+güç tuşu kombinasyonunu uygulayın,ardından yapmanız gerekenler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda mevcut.

Hocam şimdi telefonu kapatmaya çalışırken de şifre sorduğunu tahmin ediyorum bu yüzden;
Ses kısma+güç tuşuna bir süre basılı tutun,bu işlem telefonu yeniden başlatır.
Telefon kapandığı anda elinizi çekip hemen ses açma+güç tuşu kombinasyonunu uygulayın,ardından yapmanız gerekenler

Bu videoda mevcut.
Hocam şifreyi unuttuğumda telefonun sunduğu çözüm de wipelamaktı. Wipe olayını yaptım, kurulum ekranına da geldim fakat ilerlediğimde benden yine telefon desenini istedi. O olmadığı için altında da "Google hesabı ile giriş yap" bölümü var fakat ona tıkladığımda da Google sunucularına bağlanılamıyor diyor, bu nedenle iki yöntemle de telefonu açamıyorum şuan. (SSID kısmına YouTube linki girip YouTube aracılığıyla tarayıcı açıp Google Play Services kurma yöntemini de denedim, o da olmuyor.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı