Redmi Note 9 titreşimi çalışmıyor

can korkmaz

Hectopat
Daha fazla  
Telefonuma IMEI attırmak için gönderdiğimde geri geldiğinde ekranı yerinden sökülmüş ve parmak izi okuyucu yarım yamalak şekilde çalışıyor geldi hepsini geçtim bilmiyorum alakalımı ama telefonum titreşim modundayken bile titremiyor bunun sebebi başka ne olabilir?
Not: Bütün titreşim ayarlarını yaptım.

Ekranı sökülmüş filan dedin de bunların IMEI ile alakası yok başka bir işlem yaptırmadığına eminsin değil mi?

Ekranı sökülmüş filan dedin de bunların IMEI ile alakası yok başka bir işlem yaptırmadığına eminsin değil mi?
Bende biliyorum IMEI ile bir alakası olmadığını şüphelendim telefon benim değil kuzenimin onunda pek bilgisi yok bu konularla alakalı bende bütün ayarlarını yapmama rağmen çalışmıyor.

Bende biliyorum IMEI ile bir alakası olmadığını şüphelendim telefon benim değil kuzenimin onunda pek bilgisi yok bu konularla alakalı bende bütün ayarlarını yapmama rağmen çalışmıyor.
Büyük ihtimal parçalarını çalmışlar yarın gidip soruşturmanızı öneririm

Parçayı çalmayı bırakın o cihaz sizin gönderdiğiniz cihaz olmayabilir de. Çok fazla sıkıntısı var çünkü. Buradan yapabileceğim bir şey yok maalesef.

fotograflar vs. herşey eksiksiz duruyor parçalardan şüpheleniyorum.
Ekranın söküldüğünü nereden anladınız? Tam olarak takılı değil mi? Eğer kanıtlayabiliyorsanız gönderdiğiniz kişiye tekrar götürüp şansınızı deneyebilirsiniz. Olumlu sonuç çıkma olasılığı bu ihtimal üzerinden çok zor ancak denemeye değer. :D Ayrıca bir diğer ihtimal sizin de dediğiniz gibi farklı bozuk cihazlardan çalışan parçaları çıkarıp sizin cihazınıza takma olasılığı, ancak düşününce, mantıklı bir tarafını bulamadım. Yani çalışan telefondaki parçaları çıkarıp çalışmayan cihazdaki çalışan parçalar ile yer değiştirince bir şey olmayacak sonuçta. :) Neyse, dediğim gibi çok fazla anlayamadım. Ancak içinin açılması için mantıklı bir sebep yok.

Ekranın söküldüğünü nereden anladınız? Tam olarak takılı değil mi? Eğer kanıtlayabiliyorsanız gönderdiğiniz kişiye tekrar götürüp şansınızı deneyebilirsiniz. Olumlu sonuç çıkma olasılığı bu ihtimal üzerinden çok zor ancak denemeye değer. :D Ayrıca bir diğer ihtimal sizin de dediğiniz gibi farklı bozuk cihazlardan çalışan parçaları çıkarıp sizin cihazınıza takma olasılığı, ancak düşününce, mantıklı bir tarafını bulamadım. Yani çalışan telefondaki parçaları çıkarıp çalışmayan cihazdaki çalışan parçalar ile yer değiştirince bir şey olmayacak sonuçta. :) Neyse, dediğim gibi çok fazla anlayamadım. Ancak içinin açılması için mantıklı bir sebep yok.
Bozuk/ eski veya çakma parçalar takarak orjinali çıkarıp kullanmaları saçma mı sizce? Bence değil doğrusu. Tabi emin olamayız.

Arkadaşa da sorayım, telefonunuz önceden tamir görmemiş ise içindeki tamir kağıt parçaları yırtık olmamalıdır. Başka bir telefoncuya götürüp teyit edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı