Redmi Note 9S 6 GB RAM 2023 yılında alınır mı?

@AegisNMA pardon attığınız ilanda fiyatı 8900 TL imiş konunun başında arkadaşınızda olduğunu söyleyip sonra bende var 2 yıldır kullanıyorum demeye başladınız amacınızı daha net anlatırsanız 8900'e daha iyisini öneririz biter.

Hocam ben sizin yorumunuzu merak ettiğim için alacağım dedim sonra niyetimi söyledim.

İlla eski bir cihaz olacaksa ve bu fiyat bandında arıyorsan p40 lite bile daha mantıklı olur.

İlla eski bir cihaz olacaksa ve bu fiyat bandında arıyorsan P40 Lite bile daha mantıklı olur.

Ya dostum cihazı kullanıyorum.

İlla eski bir cihaz olacaksa ve bu fiyat bandında arıyorsan P40 Lite bile daha mantıklı olur.

Ve zaten kamera anlamında Note 9S mahvetmiş performansta da AnTuTu V9 da çok az fark var

Dostum 9S evet iyi bir cihaz ama bence günümüz için hala yeterli olsa da onun yerine daha iyi cihazlar var kamera çok çok önemli değilse mesela A24 kamera önemliyse A34 veya 12 Pro 5G

A24.
Ekran.
Hızlı şarj.
Daha iyi bir arayüz.
4 yıl güncelleme desteği.
İşlemci olarak aynılar AnTuTu V10 puanında sadece 8 puan fark var.
Ve tasarım göreceli olsa da daha yenilikçi bir tasarım.
5G desteği.

Ama yine de karar senin zaten 9S kullanıyormussun 9Sden memnunsan değiştirmeye gerek yok biz sadece 9Sden daha uzun ömürlü ve daha kaliteli cihazlar önerdik ama 9S de kendi fiyat bandına göre orta düzeyde kendi şahsi görüşüm olarak 9S asla o fiyatı hak etmiyor etse etse 7/8 bin bandında olur siz memnunsanız bizim için sorun yok ama 9S P40 Lite kamera olarak daha iyi bu sözünüze katılıyorum hayırlı kullanımlar.

Peki dostum kaç sene daha donmaz oyunlarda 9s.

Ama 9S iPhone 11'e kadar daha iyi bir cihaz zaten bir önceki açtığım konuda bakabilirsiniz bence hak ediyor Note 11 Pro'dan çok daha iyi bir cihaz zaten.

Peki dostum kaç sene daha donmaz oyunlarda 9s.

Ama 9S iPhone 11'e kadar daha iyi bir cihaz zaten bir önceki açtığım konuda bakabilirsiniz bence hak ediyor Note 11 Pro'dan çok daha iyi bir cihaz zaten.
Evet 11 pro dan güncelleme hariç az çok iyi bir cihaz

9s i temiz kullanırsan 2/4 sene arası götürür

Ama 2. ya da 3. senede az çok donmaya başlar.

Evet 11 Pro'dan güncelleme hariç az çok iyi bir cihaz.

9S i temiz kullanırsan 2/4 sene arası götürür.

Ama 2. ya da 3. senede az çok donmaya başlar.

Tamamdır dostum teşekkür ederim yani 9S iyi bir cihaz değil mi güncellik dışında.

Tamamdır dostum teşekkür ederim yani 9S iyi bir cihaz değil mi güncellik dışında.

Evet hocam ya daha ölmedi cihaz her şey güncellem değil zaten Galaxy A5 bile çoğu uygulamayı açıyor bir sorun çıkarsa ROM atar yoluna devam edersin.

Evet hocam ya daha ölmedi cihaz her şey güncellem değil zaten Galaxy A5 bile çoğu uygulamayı açıyor bir sorun çıkarsa ROM atar yoluna devam edersin.

Tamamdır hocam yani 4 sene daha donmadan oynatır değil mi oyunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…