3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 2 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce telefona çok hafif su döküldü. Ahizeye gelip gelmediğini hatırlamıyorum ama gelmedi sanırım. Sorunuda son birkaç günde yaşamaya başladım. Nasıl çözerim? Telefon yurt dışı cihaz garanti yok.
Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce telefona çok hafif su döküldü. Ahizeye gelip gelmediğini hatırlamıyorum ama gelmedi sanırım. Sorunuda son birkaç günde yaşamaya başladım. Nasıl çözerim? Telefon yurt dışı cihaz garanti yok.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #2 Ben Note 9 Pro kullanıyorum, tam detaylı bir hatırlamıyorum ama bir temizleme gibi bir modu olmalıydı. Hatta bakayım bir. Artı 0 Eksi
Ben Note 9 Pro kullanıyorum, tam detaylı bir hatırlamıyorum ama bir temizleme gibi bir modu olmalıydı. Hatta bakayım bir.
KS KS 3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 2 Nisan 2021 #3 Yiğit Gençer dedi: Ben Note 9 Pro kullanıyorum, tam detaylı bir hatırlamıyorum ama bir temizleme gibi bir modu olmalıydı. Genişletmek için tıkla... O hoparlör için var. Hoparlöre hafif su geldi onu temizledim. Sıkıntı yok ama ahize çözemedim. Artı 0 Eksi
Yiğit Gençer dedi: Ben Note 9 Pro kullanıyorum, tam detaylı bir hatırlamıyorum ama bir temizleme gibi bir modu olmalıydı. Genişletmek için tıkla... O hoparlör için var. Hoparlöre hafif su geldi onu temizledim. Sıkıntı yok ama ahize çözemedim.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 2 Nisan 2021 #4 Yiğit Gençer dedi: Ben Note 9 Pro kullanıyorum, tam detaylı bir hatırlamıyorum ama bir temizleme gibi bir modu olmalıydı. Hatta bakayım bir. Genişletmek için tıkla... Ek ayarlarda vardı 1 dakika boyunca tık tık ses yapıyor o mu? Artı 0 Eksi
Yiğit Gençer dedi: Ben Note 9 Pro kullanıyorum, tam detaylı bir hatırlamıyorum ama bir temizleme gibi bir modu olmalıydı. Hatta bakayım bir. Genişletmek için tıkla... Ek ayarlarda vardı 1 dakika boyunca tık tık ses yapıyor o mu?
KS KS 3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 2 Nisan 2021 #5 Cingöz Recai dedi: Ek ayarlarda vardı 1 dakika boyunca tık tık ses yapıyor o mu? Genişletmek için tıkla... O hoparlör için. Artı 0 Eksi
Cingöz Recai dedi: Ek ayarlarda vardı 1 dakika boyunca tık tık ses yapıyor o mu? Genişletmek için tıkla... O hoparlör için.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 2 Nisan 2021 #6 390845 dedi: O hoparlör için. Genişletmek için tıkla... Denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS 3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 2 Nisan 2021 #7 Cingöz Recai dedi: Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evetde tıktık ses gelmiyor. Siren sesi oluyor. Ahizeden herhangi bir ses gelmiyor. Yok mu yardımcı olacak. Son düzenleme: 2 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Cingöz Recai dedi: Denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evetde tıktık ses gelmiyor. Siren sesi oluyor. Ahizeden herhangi bir ses gelmiyor. Yok mu yardımcı olacak.