Ne zaman aldınız?Hepinize merhaba. Redmi Note 9S kaç sene daha beni götürür?
Ne zaman aldınız?
Fazla yorulmaz ise 5 senesi rahat var. Ben redmi note 8 kullanıyorum zamanında bir sürü zorlayacak şey yaptım hala çalışıyor. Sizinki bir de yeni. 5 sene rahat çıkarır.Yeni daha hocam MIUI 14 sürümünde.
Fazla yorulmaz ise 5 senesi rahat var. Ben Redmi Note 8 kullanıyorum zamanında bir sürü zorlayacak şey yaptım hala çalışıyor. Sizinki bir de yeni. 5 sene rahat çıkarır.
Yeni çıkan oyunlari bir şekilde oynatır fakat batarya konusunda sıkıntı çekersiniz.Ama hocam güncelleme almayacakmış MIUI 14 Android 12 de kaldı ha bu arada 6 GB RAM'lik modeli. 5 sene oyunları rahat oynatır mı?
Hocam bir de yanlış yazmışım 3 yıllık telefon tek batarya performansı düştü diğer sıkıntısı yok bir kere yere düşmedi.
Yeni çıkan oyunlari bir şekilde oynatır fakat batarya konusunda sıkıntı çekersiniz.
Değmez. Takılan batarya yan sanayi olur ise zaten 1 seneye kalmaz yine bitecek. Orjinal olsa fiyatı pahalı olur. Li-on bataryalarin işçiliği ve maliyeti zaten pahalı.Evet hocam batarya biraz sıkıntılı değiştirmeye değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.