Cevap için teşekkürler. Farklı yerlerde araştırdım benzer sıkıntı yaşayanlar olursa faydası olabilir, soruna çözüm olabilecek mevcut ihtimaller şunlar:
1) Klasik reboot yaparak sorun çözülemiyorsa (reboot yapınca telefon yine kapanıp açılıyorsa), bu durumda şarj tamamen sıfırlanınca telefonu 1-2 gün açmayıp daha sonra biraz şarj edip reboot yaparak (power+ses arttırma tuşuna basılı tutuyoruz daha sonra çıkan menüden reboot seçeneğini power tuşuna basarak seçiyoruz) açmak.
2) Takılı Sim kartları çıkarıp reboot yaparak açmak.
3) Reboot ekranında wipe data (fabrika ayarlarına sıfırlıyor) yaparak yeniden kurmak.
4) Eğer telefonu elinize alırken veya başka bir şekilde vs. power tuşuna yanlışlıkla fazla uzun basarsanız (yani telefonu kapat, yeniden başlat seçenekleri çıkıyorsa) 1-2 saat içerisinde telefon arıza veriyor, yine reboot döngüsüne giriyor. Bendeki sorun bu galiba çünkü istemeden çok kez power tuşuna basılı tuttuğum oldu en sonunda sıkıntı çıkardı
. Olurda bu şekilde yapan varsa ve reboot döngüsüne girerse 1. çözüm yöntemini deneyebilirsiniz.
Şuan telefon hala çalışıyor herhangi bir tamir işlem vs. yaptırmadım sadece power tuşuna fazla yüklenmemeye çalışıyorum. Ayarlardan ortadaki ana ekran dokunmatik tuşuna basılı tutarak ekranı kapatıp, telefon kapalıyken de ekrana iki kez dokunarak açılacak şekilde ayarladım.