Teşekkürlero fiyata TFT ekran ve 4 GB RAM düşündürüyor, yoksa benim de çok beğendiğim bir model.
Her ne kadar S7 FE'ye göre eski kalmış olsa da Tab S6 Lite'a sahibim ve ne 4 GB RAM ne de işlemci tatmin ediyor, Redmi pad öneririm.
Teşekkürlero fiyata TFT ekran ve 4 GB RAM düşündürüyor, yoksa benim de çok beğendiğim bir model.
Redmi Note 11 alacağım. Tabletler neden bu kadar ucuz daha iyi bileşenlere sahip olmasına rağmen? SIM kart yuvası ve IMEI ile alakalı bir şey mi?
Evet, dediğiniz gibi. GSM şebekesine bağlanması için gereken donanımdan yoksun. Mesela cellular özellikli IPad'ler Wi-Fi olanlardan o sebeple daha pahalılar.
Hayırlı olsun. Custom ROM ilerleyen zamanlarda mutlaka çıkarılır, yurt dışında da çok revaçta olan bir model şu anda.Az önce satın aldım. Rom bulmak zor çünkü tablet daha çok yeni 10 gün önce falan piyasaya çıkmış. Fiyatı da artar muhtemelen.
Teşekkür ederim. Xda-developers’da tabletin konusu dahi yok sanırım henüz, bekleyeceğiz artıkHayırlı olsun. Custom ROM ilerleyen zamanlarda mutlaka çıkarılır, yurt dışında da çok revaçta olan bir model şu anda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.