Merhaba arkadaşlar, Redmi Pad SE 8.7 tablet alınır mı? Kardeşime hediye alacağım. Birkaç hafif oyun ve YouTube'dan video izlemek için alınır mı sizce? Fazla bütçem yok.
Memnun olma ihtimalin yok bu bütçedeki herhangi bir tablet üzecektir.
Merhaba arkadaşlar, Redmi Pad SE 8.7 tablet alınır mı? Kardeşime hediye alacağım. Birkaç hafif oyun ve YouTube'dan video izlemek için alınır mı sizce? Fazla bütçem yok.
Nerede yaşıyorsunuz?
Memnun olma ihtimalin yok bu bütçedeki herhangi bir tablet üzecektir.
Var mı? Senin önerdiğin
Genel yorumları iyi ama
Var mı? Senin önerdiğin.
Genel yorumları iyi ama.
Tabletin donanımı belli sadece yorumlara bakarak cihaz seçilmez YouTube üzerinden videolarına göz atılabilir Tab A9 al daha çok verim alırsın.
Tabletin donanımı belli sadece yorumlara bakarak cihaz seçilmez YouTube üzerinden videolarına göz atılabilir Tab A9 al daha çok verim alırsın.
Kanka Xiaomi'nin sitesinden alırsam 2600 civarına düşüyor. Ben de bütçem artıyor onun için Redmi Pad SE düşünüyorum şu an.
Sence bu Redmi Pad SE YouTube'da video izleme ve normal oyunlarda iş görmez mi? PUBG ultrada hiç kasmıyor mesela, videoları var YouTube'da. Kardeşim zaten PUBG falan oynamaz da en ağır oyunda bile kasmıyor.
Genshin test videolarına bakmanızı öneririm PUBG'den daha ağır bir oyun.
Pad SE işlemcisi kötü demiyoruz ama A9'a kıyasla daha kötü kalıyor.
Peki sence iPad 5 alınır mı? 32 GB temiz.
iPad 5 kullanmıştım artık eski alınmaz. Ayrıca 32 GB depolama neye yetecek düşünemiyorum bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.