Redmi reklam çıkarıyor

Roxzr

Attopat
Katılım
5 Nisan 2024
Mesajlar
13
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, Redmi Note 12 telefonum var. Redmi kendi programlarında bile reklam çıkarıyor. Nasıl kapatırım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlara gir. Şifreler ve güvenlik kısmına tıkla. Yetkilendirme ve geri alma alanına bas. MIUI Daemon ve msa mavi tikli yani açıksa kapat.

Tekrar ayarlara gel. Reklam yaz. Reklam hizmetleri altında gelen Kişiselleştirilmiş reklam önerileri açıksa onu da kapat.

Ana ekranda yukarıdan aşağı indirdiğinde 3 nokta üst üste olan ikona tıkla. Hizmetleri yönet de. Uygulama tavsiyeleri ve promosyon açıksa onları da kapat.

Ayarlara tekrar gir. Duvar kağıdı kısmına gel. Çevrimiçi duvar kağıtları de. Sağ alttaki ikondan duvar kağıdı profiline ulaş. Sağ üstte ayarlar ikonu olması lazım. Oradan reklamları göster ve kişiselleştirilmiş öner seçeneklerini kapat.

Dosya yöneticisine gir. Sol üstten üç çizgiye dokunup ayarlara eriş. Hakkında kısmına gir. Önerileri pasif hale getir. Ayrıca dosya yöneticisinin arka planda internetinden yemesini istemiyorsan; dosya yöneticisinin üzerine basılı tut, uygulama bilgisi de, bağlantı yöntemine tıklayınca gelen mobil veri aktifse onu kapat. Aynı işlemi indirilenler için de yapabilirsin.

Mi tarayıcıya gir. Sağ alttan profile tıkla. Sağ üstteki ayarlar ikonuna dokun. Gizlilik korumasına eriş. Reklamları engelleye bas. Oradaki reklamları engelle aktifse onu kapat. Geri gelip navigasyon çubuğunda haberleri göster seçeneğini kapat. Sayfayı aşağı kaydır. Alt kısımda haber bildirimleri olmalı, açıksa onu da kapat. Biraz daha aşağıda gelişmişe tıkla. Çıkan sayfada reklamları göster aktifse pasif hale getir. Geri gel. Önceki sayfada gizlilik ve güvenlik olmalı, ona gir. Alt tarafta çerezler alanındaki kişiselleştirilmiş hizmetler açıksa kapat.

Ayarlara gir. Uygulamaları bul. Sistem uygulamalarına gel. Güvenlik de. Altta öneriler bölümünde tavsiyeleri alın aktifse pasif hale getir. Hemen üstündeki güvenlik taramasına dokun. Yüklemeden önce tara seçeneği açıksa kapat. Bu son işlem Play Store'dan uygulama yükleyince Xiaomi'nin kendince yaptığı virüs taraması sonuç sayfasındaki reklamı kapatır. Geri gel, yine Güvenlik ekranından temizleyici ayarlarına ulaş. Sayfayı aşağı kaydır, tavsiyeleri al seçeneğini kapat.

Bunları yapmaya çalış. Hala kullandığın sistem uygulamalarında reklam çıkarsa; alternatif uygulamaları kullanmaya bak.
 

Geri
Yukarı