Redmi vs Samsung

Arkadaşlar ben telefon almayı düşünüyorum ama Redmi ile Samsung arasında kaldım. Arkadaşlarıma soruyorum bazıları Redmi diyor bazıları Samsung diyor bir türlü karar veremedim bende deneyimli insanlardan sorıyım dedim sizce hangisi daha iyi? Bu arada ben Redmi'den yanayım çünkü Wi-Fi uzaktan bağlanabilyor bu özellik benim işime yarıyor.

Şu telefonları da yazsaydın iyiydi. Ben sana şunu söyleyeyim sen 3310 kullan. En güzel cihaz. Yavaşlama olmaz, pil 1hafta gidiyor. Daha ne olsun.🤣🤣🤣

Arkadaşlar ben telefon almayı düşünüyorum ama Redmi ile Samsung arasında kaldım. Arkadaşlarıma soruyorum bazıları Redmi diyor bazıları Samsung diyor bir türlü karar veremedim bende deneyimli insanlardan sorıyım dedim sizce hangisi daha iyi? Bu arada ben Redmi'den yanayım çünkü Wi-Fi uzaktan bağlanabilyor bu özellik benim işime yarıyor.

Bütceyi artırabilirsen Redmi Note 10 Pro artıramazsan Note 10s, Samsung tarafında A22 var bu bütcede.

Sence Redmi'mi almalıyım yoksa Samsung'mi.

Sana en uygunu hangisi ise onu al, ben olsam bütceyi biraz arttırıp Note 10 Pro alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı