Redmi Watch 2 Lite alınır mı?

baris_soz

Femtopat
Daha fazla  
1662637496717.png

Redmi Watch 2 Lite alınır mı? Parasına değer mi? Bu paraya alınabilecek başka akıllı sat var mı? Bir de ben iPhone kullanıyorum telefon, bağlayabilir miyim aramalar mesajlar vesaire.

Dosya Ekleri

• 1662637505599.png
    1662637505599.png
    617,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet iPhone ile bağlayabilirsin onun dışında bu fiyatta band 7 var ama onda GPS özellikleri yok ve ekranı bence akıllı sar gibi değil zaten cihaz akıllı saat değil bileklik te birisi akıllı saat ekranlı, diğeri de bileklik.

Yalnız 1800-2000’e honor magic watch 2 (2019) var onda fark olarak mikrafon ile konuşma yapma , müzik dinleme(yaklaşık 4 gb rom var müzik için) tabii o yaklaşık 1000 tl daha pahalı ne kadar ekmek o kadar köfte sonuçta.

Şu sitede ikisi arasındaki farkları görebilirsin.

Ben kulkanıyorum memnunum. Aramalar, mesajlar buraya geliyor, 100'den fazla spor var kalpteki oksijen yüzdesi ve kalp atış hızını da ölçüyor bir de saatten telefonda çalan müziği kontrol edebiliyorsun ekranda eksi olarak LTPS TFT ve gövde oranı sayılabilir onun haricinde şarjı yoğun kullanmazdan 10 gün götürür. Ben neredeyse tüm özellikler açık kullandım 5 gün falan dayandı. Yalnız krem rengi alırsanız temizlemeniz gerekecek çünkü ara sıra karayabilir .

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda incelemesi var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı