Elektronik Redmi Watch 3 1526TL

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  

Son 1 yılın en düşük fiyatına satılıyor. Xiaomi kullanıcıları için bence gayet güzel fiyat.

Screenshot_20250429_185816_Akake.jpg

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Ekran konusunda ciddi bir fark var. Bir tutmama taraftarıyım. Daha iyisi değil de kişi seçimi gibi.
LCD olması ve daha şık görünüş isteyen kişiler varsa tercih edebilir ama pil ömrü, daha fazla antrenman modu, daha sağlıklı çalışan sensör ve güncellik isteyen kişilerin doğru tercihi Active 5 olmalı.

Akıllı saat furyasına kapılanlar için güzel fırsat.

Bir ara kapıldım başta aynı modellerden aldım Watch 5 Lite falan sonra satıp Watch 2 aldım o Android'di yani uygulama vs yükleniyordu, banka uygumaları, temple run, subway surfes gibi oyunlar, Google maps falan yükleniyordu, çok az kullandığımı hatta çoğu zaman üşenip takmadığımı fark ettim telefondanda hallediliyor bu özellikler.
Şu saat

Bir ara kapıldım başta aynı modellerden aldım Watch 5 Lite falan sonra satıp Watch 2 aldım o Android'di yani uygulama vs yükleniyordu, banka uygumaları, temple run, subway surfes gibi oyunlar, Google maps falan yükleniyordu, çok az kullandığımı hatta çoğu zaman üşenip takmadığımı fark ettim telefondanda hallediliyor bu özellikler.
Şu saat

Emin olun aynı şeyi bende yaşadım.😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı