Hocam bir de bu modelde sadece rehberleri 10 kişinin adı mı çıkıyor? Saatte kayıtlı olmayanların sadece numarası mı çıkıyor?
Evet rehbere kayıtlı olmayanların araması gelince numarası gözükür sadece.
Hocam bir de bu modelde sadece rehberleri 10 kişinin adı mı çıkıyor? Saatte kayıtlı olmayanların sadece numarası mı çıkıyor?
Yok hocam, telefona kayıtlı olup saate kayıtlı olmayanları diyordum. Bugün geldi, telefonda kayıtlı olması yeterliymiş. Ürünün ses kalitesi güzel, içinde 3 kadran ile geliyor, biz de en fazla 2 tane indirebiliyoruz. Parasına göre güzel bir ürün.Evet rehbere kayıtlı olmayanların araması gelince numarası gözükür sadece.
Yok hocam, telefona kayıtlı olup saate kayıtlı olmayanları diyordum. Bugün geldi, telefonda kayıtlı olması yeterliymiş. Ürünün ses kalitesi güzel, içinde 3 kadran ile geliyor, biz de en fazla 2 tane indirebiliyoruz. Parasına göre güzel bir ürün.
Ben gri rengini aldım, çok güzel bir saat.Saat deneyimlemiştim ekran kalitesi iyi olmasa da yazılım ve kullanım konusunda gayet iyi bir saat şu anki fiyatı da gayet iyi durumda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.