Redmi Watch 4 alınır mı?

Koruma kılıfı kenarları da kapsadığı için saati bir tık büyütüyor. Büyük saat sevenler için iyi ama bayanlar için bilekte fazla büyük olur. Koruma hissi ve rahatlığı tabii kk her şeyin üstünde. Çok iyi tutuyor saati. Dokunmatige de zarar vermiyor.
IMG-20241206-WA0017.jpeg
.

Son düzenleme:
@rainman23 hocam hala memnun musunuz bende aynı saati almayı düşünüyorum da
Değilim maalesef. Yaklaşık 4 aydır kullanmıyorum cihazı. 4 ay önce bir anda çok hızlı bir şekilde şarjı gitmeye başladı. Normalde rahat 8-9 gün giderdi şarjı, sonra 2-3 günde bitmeye başladı. Kapat-aç yaptım, pil optimizasyon ayarlarına baktım farklı birşey yok. Kenarda duruyor öyle cihaz. Önceden Mi Band serisinden 2,3,4,6 modellerini kullanmıştım, hiç böyle bir sorun yaşamadım ve 6 modelini annem kullanmaya devam ediyor.

Değilim maalesef. Yaklaşık 4 aydır kullanmıyorum cihazı. 4 ay önce bir anda çok hızlı bir şekilde şarjı gitmeye başladı. Normalde rahat 8-9 gün giderdi şarjı, sonra 2-3 günde bitmeye başladı. Kapat-aç yaptım, pil optimizasyon ayarlarına baktım farklı birşey yok. Kenarda duruyor öyle cihaz. Önceden Mi Band serisinden 2,3,4,6 modellerini kullanmıştım, hiç böyle bir sorun yaşamadım ve 6 modelini annem kullanmaya devam ediyor.
hocam saati sipariş ettim :(

değişim talebinde bulundunuz mu 2 yıl garantisi var da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı