Redmi Watch 5 Lite adım eksik sayıyor

Turquoise Blue

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Redmi Watch 5 Lite çoğu adımı saymıyor. Özellikle 15-20 adım gibi kısa adımları hiç saymıyor. Hatta ben yürürken hareket etmem konusunda uyarı yapıyor. Test için bir önceki bilekliğim olan Honor band 6 ile aynı anda test gerçekleştirdim. Honor band 6'nın 1213 saydığı adımı Redmi Watch 5 Lite 378 adım olarak saydı. Honor band 6'nın adımına yakın değerde yürüdüğüme eminim. Son sürüme güncelledim, defalarca sıfırladım, yeniden eşleştirdim ama çözüm yok. Saat 2 günlük, sorunun saatin yazılımından mı yoksa donanımsal arızadan mı kaynaklandığını anlayamadım.

Saatten memnun musun bu sorun dışında ? Ben anneme alacağım kendisi ev için telefonu sürekli yanında taşıyamıyor ve birisi arayınca yetişemiyor. Şık ve kullanışlı bir model arıyorum Watch 5 Lite en şık, sorunsuz, kaliteli ve güveniliri gibi geldi bu fiyatta. Bluetooth mesafesi vs. memnun musunuz başka memnun olmadığınız bir konu var mı ?

Saatten memnun musun bu sorun dışında? Ben anneme alacağım kendisi ev için telefonu sürekli yanında taşıyamıyor ve birisi arayınca yetişemiyor. Şık ve kullanışlı bir model arıyorum Watch 5 Lite en şık, sorunsuz, kaliteli ve güveniliri gibi geldi bu fiyatta. Bluetooth mesafesi vs. memnun musunuz başka memnun olmadığınız bir konu var mı?

Adım sayar problemi dışında ses seviyesi konusunda memnun değilim. Görüşme, alarm ve zil sesi seviyesi bence düşük. İnceleme videolarında düşük olduğundan kimse bahsetmiyor nedense. O incelemelerde mikrofona yakın kayıt alındığı için ses yüksek gelebilir ama gerçekte öyle değil. Telefon hoparlör görüşmesinin yarısı kadar (belki de daha azı) diyebilirim ses seviyesine. Kol ağıza yakın tutulursa ses yüksek gelebilir. Mikrofondan ses iletimi konusunda problem yok ama onun içinde görüşme yapılırken kol ağıza yakın olursa uygun olur. Bluetooth mesafesi konusunda bir şey diyemem çünkü telefonu hep yanımda taşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı