Redmi Watch 5'e uygulama yüklenebilir mi?

ernerol11

Femtopat
Daha fazla  
Elimde Redmi Watch 5 modeli var, buna uygulama yüklemek mümkün mü?

Modlu fitnessla falan olmaz mı :/

Cihazın depolama alanı düşük, uygulama kurulan saatlerin depolama alanı en düşük 16 GB'dan falan başlıyor. 134 MB depolaması olan saatin RAM'i kim bilir kaç MB'dır, yani modlu fitnessla uygulama kursanız bile RAM'i yetmez cihazın onu açması için.

Uygulama kurulsun istiyorsanız en ucuz seçenek Galaxy Watch 4, ikinci elleri 1.5-2K'den başlıyor.

alexa kurmayı yapabilir miyim peki

Alexa kurmayı yapabilir miyim peki.

Deneyin hocam ama cihazın içinde de işletim sistemi olduğundan zaten alanı daha da azalıyor, modlu mi fitness ile farklı hareketli kadranlar kuruluyor diye biliyorum.

Deneyin hocam ama cihazın içinde de işletim sistemi olduğundan zaten alanı daha da azalıyor, modlu mi fitness ile farklı hareketli kadranlar kuruluyor diye biliyorum.
sanırım redmi watch4 de yapmışlar ama bunu yapmayı öğrenebileceğim bir yer var mı

Sanırım Redmi Watch4 de yapmışlar ama bunu yapmayı öğrenebileceğim bir yer var mı?

Alexa kullanmayı sağlayan bir mod buldum ama indirme bağlantısı çalışmıyor. Biraz daha bakayım.

Saati sıfırlayıp uygulamada kurulum esnasında dili ve bölgeyi Alexa destekli bir yer seçince Alexa saate yükleniyormuş galiba, ama dil olarak Türkçe yok. Yani kullanırken İngilizce falan kullanmanız gerekecek.

O çok sorun değil ama Türkçe olursa mükemmel olur

olmadı bu arada

Son düzenleme:
O çok sorun değil ama Türkçe olursa mükemmel olur.

Olmadı bu arada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alexa Türkiye'de yok diye biliyorum o yüzden Türkçe çalışmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…