Redmi Watch 5'e uygulama yüklenebilir mi?

Modlu fitnessla falan olmaz mı :/

Cihazın depolama alanı düşük, uygulama kurulan saatlerin depolama alanı en düşük 16 GB'dan falan başlıyor. 134 MB depolaması olan saatin RAM'i kim bilir kaç MB'dır, yani modlu fitnessla uygulama kursanız bile RAM'i yetmez cihazın onu açması için.

Uygulama kurulsun istiyorsanız en ucuz seçenek Galaxy Watch 4, ikinci elleri 1.5-2K'den başlıyor.

Cihazın depolama alanı düşük, uygulama kurulan saatlerin depolama alanı en düşük 16 GB'dan falan başlıyor. 134 MB depolaması olan saatin RAM'i kim bilir kaç MB'dır, yani modlu fitnessla uygulama kursanız bile RAM'i yetmez cihazın onu açması için.

Uygulama kurulsun istiyorsanız en ucuz seçenek Galaxy Watch 4, ikinci elleri 1.5-2K'den başlıyor.
alexa kurmayı yapabilir miyim peki

Sanırım Redmi Watch4 de yapmışlar ama bunu yapmayı öğrenebileceğim bir yer var mı?

Alexa kullanmayı sağlayan bir mod buldum ama indirme bağlantısı çalışmıyor. Biraz daha bakayım.

Saati sıfırlayıp uygulamada kurulum esnasında dili ve bölgeyi Alexa destekli bir yer seçince Alexa saate yükleniyormuş galiba, ama dil olarak Türkçe yok. Yani kullanırken İngilizce falan kullanmanız gerekecek.

Alexa kullanmayı sağlayan bir mod buldum ama indirme bağlantısı çalışmıyor. Biraz daha bakayım.

Saati sıfırlayıp uygulamada kurulum esnasında dili ve bölgeyi Alexa destekli bir yer seçince Alexa saate yükleniyormuş galiba, ama dil olarak Türkçe yok. Yani kullanırken İngilizce falan kullanmanız gerekecek.

O çok sorun değil ama Türkçe olursa mükemmel olur

olmadı bu arada

Son düzenleme:
O çok sorun değil ama Türkçe olursa mükemmel olur.

Olmadı bu arada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alexa Türkiye'de yok diye biliyorum o yüzden Türkçe çalışmayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı