Redmi Watch Lite ve Watch 2 Lite

Redmi Watch 2 Lite mükemmel cihaz. Parasından fazla iyi. En mükemmel tarafı cihazın içindeki GPS in kusursuzluğu. Özellikle bisiklet sürüşlerimde ne kadar gezdiğimi, harita olarak nerelerde gezdiğimi göstermesi konusunda kullanıyorum. Redmi telefonla kullanıyorum. Bluetooth açmam yetiyor, anında başlanıyor ve hiç kopma yaşamadım. Bundan önce huawei band 6 kullandım. Bağlantının sürekli kopması, bisiklet sürüşümde harita çıkaramayıp kuş uçuşu harita çizmesi gibi sorunlar vardı. Redmi Watch 2 Lite güzel tercih.
 
Redmi Watch 2 Lite mükemmel cihaz. Parasından fazla iyi. En mükemmel tarafı cihazın içindeki GPS'in kusursuzluğu. Özellikle bisiklet sürüşlerimde ne kadar gezdiğimi, harita olarak nerelerde gezdiğimi göstermesi konusunda kullanıyorum. Redmi telefonla kullanıyorum. Bluetooth açmam yetiyor, anında başlanıyor ve hiç kopma yaşamadım. Bundan önce Huawei band 6 kullandım. Bağlantının sürekli kopması, bisiklet sürüşümde harita çıkaramayıp kuş uçuşu harita çizmesi gibi sorunlar vardı. Redmi Watch 2 Lite güzel tercih.

iPhone kullanıyorum ama bilgin var mı sıkıntı yaşatır mı
 
AOD var ve arayüzü daha iyi bence GPS için arayüzü iyi olmayan bir cihaz ve üstüne LCD ekran. Bilemedim.

Kaybolsa pek bir şey yapamayacak konum bilgisi olmadığı için. Ekran dışında çok bir artısı yok ve Redmi'ninki daha fazla spor moduna sahip (çok daha fazla değil ama fark var arada).

Hocamın kararı.
 
AOD bu cihazlarda en gereksiz özellik. Görmemiş gibi ortalıkta dolaşmaya benziyor hatta. Telefon cebinizde iken ekranı sürekli açık olsa ne düşünülür ise saate bakmadığında neden ekranı açık olsun ki.
 
AOD bu cihazlarda en gereksiz özellik. Görmemiş gibi ortalıkta dolaşmaya benziyor hatta. Telefon cebinizde iken ekranı sürekli açık olsa ne düşünülür ise saate bakmadığında neden ekranı açık olsun ki.
Zevk meselesi. Sen telefonu masaya koyduğunda saate bakmak isteğinde tuşa basıp bakıyorsun. Aod varsa direk gözüküyor. Saatte de aod açık olunca saati çevirip bakıyorum. Aod kapalı olunca da çevirip baktığımda açılmasını bekliyorum. Zevk meselesi dediğim gibi. Kullanıcı kendisi belirlesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı