Redmi'den IPhone'a geçmek

Bu telefon çıktığı zamanın Note 13 Pro'suydu. Emin ol herkes Redmi'nin ne olduğunu biliyor.
Piyasada 4 yıl önce iyi telefonlar 10 bin lira iken xiaomi onu 2-3 bine sattı hocam. Öyle değildi. Redminin amacı uygun fiyattı o zamanlar. Bu dediğiniz de ön yargı, ben size yine ve yeniden note 13 pro 5g kullanın diyorum. Bakın şu an ortalama telefonlar 15 bin lira, note 13 pro 5g 20 bin lira. Dediğinizin mantığını kendiniz düşünün.

Ben ortaya attım, üstüne alınan cevap versin, size bir şey diyen olmadı ki?

Başlıkta zaten 3 kişi falan aktif konuşuyorduk ve ben alması taraftarıydım böyle bir durumda attığınız lafı alınmam kötü olmuş evet haklısınız.

Emin olun dostlar. Bu sanayi devrinde telefonlar ve markalardan en fazla nefret eden kişilerdenim. Fakat redmi olsun pocco olsun Samsung olsun oppo olsun GM olsun neredeyse çoğunu kullandım. Artık bıkkınlık geldi androidden. Apple zaten fiyatını hak etmiyor hemde hiç bir şekilde. Ama mecburi almak zorundayım. Kamera ve yazılım açısından. S20 önermiştiniz ama Samsung çok iş kolik bir telefon gibi geliyor bana. Dediğim gibi tr cihazı ve temiz bir şey bulursam alacağım büyük ihtimalle.

Emin olun dostlar. Bu sanayi devrinde telefonlar ve markalardan en fazla nefret eden kişilerdenim. Fakat Redmi olsun pocco olsun Samsung olsun Oppo olsun GM olsun neredeyse çoğunu kullandım. Artık bıkkınlık geldi Android'den. Apple zaten fiyatını hak etmiyor hem de hiçbir şekilde. Ama mecburi almak zorundayım. Kamera ve yazılım açısından. S20 önermiştiniz ama Samsung çok iş kolik bir telefon gibi geliyor bana. Dediğim gibi TR cihazı ve temiz bir şey bulursam alacağım büyük ihtimalle.

Dandik modeller kullanıp Android'den bıkkınlık geldi demen saçma, hadi POCO - Redmi neyse de samsunga laf yok. Bu şuna benziyor IP6 - IP7 kullanıp gına geldi IOS'tan demek gibi. 6 yıllık çağdışı XS almak mantıklı değil, IP12 rakibi S20 almanız daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı