Rehber Redotpay inceleme & Apple/Google pay kurulumu

Peki Apple'da bölgeyi tekrardan TR yapsak sıkıntı çıkarır mı?

Hediye verilen 5 dolara 2 dolar daha yatirip 7 dolara sanal karti alabilir miyim?

Kral 5 dolar hediye veriyor saat 5 dede 5 dolara dusuyor o hediye 5 dolarla alabilir miyim?

Son düzenleme:
Hediye verilen 5 dolara 2 dolar daha yatirip 7 dolara sanal karti alabilir miyim?

Kral 5 dolar hediye veriyor saat 5 dede 5 dolara dusuyor o hediye 5 dolarla alabilir miyim?

Onu kullanamıyorsun sanal kart alırken.

Arkadaş yazmış kullanamıyorsun onu ama alışverişte kullanıyorsun o şekilde iyi. Ben hem online hem temassız kullanıyorum çok memnunum daha geçmediği bir yer olmadı mahalle arası bakkalda bile geçti.

Arkadaş yazmış kullanamıyorsun onu ama alışverişte kullanıyorsun o şekilde iyi. Ben hem Online hem temassız kullanıyorum çok memnunum daha geçmediği bir yer olmadı mahalle arası bakkalda bile geçti.

Kimlik dogrulamasi korkuttu sorun olur mu?

Bu uygulamaya kredi kartıyla para atıp bankaya yada binance falan çekebiliyor muyuz ?

Kredi kartını bilmiyorum ama içerideki coinleri borsalara çekebiliyorsunuz.

Teşekkürler üstat aktif kullanıyorsan bir şeyler soracağım. Kredi kartıyla coin alınıyor mu acaba buradan banka red falan veriyor mu sektör ne diye geçiyor acaba? Kredi kartı çevirmem lazımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…