Çıkmıyor demişler birkaç yerde ben o yüzden TR yaptım geri ama daha kullanmak nasip olmadı içine parayı attım duruyor öylePeki Apple'da bölgeyi tekrardan TR yapsak sıkıntı çıkarır mı?
Saat 17-21'de kart ücreti 5 dolara düşüyor demişler devam ediyor mu acaba 17'yi kaçırdık
Bir de eğer bu kartla Online alışverişte sorun yaşamazsak muhteşem olacak.
13-17-21'de kampanya oluyormuş halen güzel oldu kart masrafını sıfırladık![]()
Hediye verilen 5 dolara 2 dolar daha yatirip 7 dolara sanal karti alabilir miyim?
Kral 5 dolar hediye veriyor saat 5 dede 5 dolara dusuyor o hediye 5 dolarla alabilir miyim?
Arkadaş yazmış kullanamıyorsun onu ama alışverişte kullanıyorsun o şekilde iyi. Ben hem online hem temassız kullanıyorum çok memnunum daha geçmediği bir yer olmadı mahalle arası bakkalda bile geçti.Hediye verilen 5 dolara 2 dolar daha yatirip 7 dolara sanal karti alabilir miyim?
Kral 5 dolar hediye veriyor saat 5 dede 5 dolara dusuyor o hediye 5 dolarla alabilir miyim?
Arkadaş yazmış kullanamıyorsun onu ama alışverişte kullanıyorsun o şekilde iyi. Ben hem Online hem temassız kullanıyorum çok memnunum daha geçmediği bir yer olmadı mahalle arası bakkalda bile geçti.
Siz bilirsiniz ben yaptım zaten eskiden beri günde 100 sms geliyor bilmediğim yerlerden artık saldım ben yeter ki para uçup buhar olmasınKimlik dogrulamasi korkuttu sorun olur mu?
Kredi kartını bilmiyorum ama içerideki coinleri borsalara çekebiliyorsunuz.Bu uygulamaya kredi kartıyla para atıp bankaya yada binance falan çekebiliyor muyuz ?
Kredi kartını bilmiyorum ama içerideki coinleri borsalara çekebiliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.