Metalik gri olan cımbız mı?Hocam o zaman neden cımbız yolladılar?
Metalik gri olan cımbız mı?Hocam o zaman neden cımbız yolladılar?
O Keycap'leri çıkarman için. Switch'leri değil![]()
Evet ondan.Metalik gri olan cımbız mı?
Muhtemelen lehimlidir. Hot-swappable yazmıyor hiçbir yerde.Hayır. 2 tane gönderdiler. 1 Tanesinin başı yuvarlak. O keycapları çıkarmak için. Bir de demir cımbız gödnerdiler. O Switch'leri çıkarmak için. Ama zorlamama rağmen çıkmadı.
Evet ondan.
Muhtemelen lehimlidir. Hot-swappable yazmıyor hiçbir yerde.
Hocam lehimli olsa Switch'lerde yukarıda ve aşağıda düğmeler olmaz. Ama siz bilirsiniz.
İşte sorun orada. ÇıkaramıyorumHocam çıkarın o zaman. Biz de görelim. Merak ettim.
O kadar zor olamaz bence.İşte sorun orada. Çıkaramıyorum.
Hiçbir şey yapma. Bence sen takacak şey arıyorsun.
Orada arkadaş yay sesi yaşamış. Ucuz klavyelerde yay sesi 1 haftaya geçiyor genelde.Hocam ben asla yalan söylemem.Redragon K568 tuş sorunu
Merhabalar. Redragon K568 Blue Switch modelini yaklaşık 1 ay önce almıştım hatta 1 bile olmadı. Bugün oyun oynarken W tuşu hafif basmaya başladı. Yani W tuşu diğer tuşlara göre basma hissiyati daha hafif. Neredeyse W tuşuna bastiğimi bile hissetmiyorum. Ve W tuşuna basınca Switch'in sesi...www.technopat.net
Yay sesi sıkıntı değil ama aynı tuş sorunu bende de var.Orada arkadaş yay sesi yaşamış. Ucuz klavyelerde yay sesi 1 haftaya geçiyor genelde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.