Redragon Fizz %60 red Switch alınır mı?

• Konuyu başlatan TheKru
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 667
Bütçe
1000₺

TheKru

Picopat
Daha fazla  
Selam beyaz red Switch RGB 1000₺ altı klavye arıyorum. Sonuç olarak Fizz'i buldum. Tavsiyeniz nedir iyi midir?

Ben kullanıyorum iyidir. Çınlama sesi denen şeyden az bir şey var. Sesi güzel. Renkleri de güzel. Öneririm. Alınır. Ayrıca klavyeye bağlı olan kablosu takılıp çıkarılabiliyor.

Selam beyaz red Switch RGB 1000₺ altı klavye arıyorum. Sonuç olarak Fizz'i buldum. Tavsiyeniz nedir iyi midir?
Kullanıyorum. Eğer yön tuşları olmadan yaparım diyorsanız alabilirsiniz güzel bir klavye. FN tuşuna basılı tuttuğunuzda WASD yön tuşlarına dönüşüyor. İlk başta yön tuşları olmadığı için zorlandım ama hafif hafif alıştım şimdi. Çok sesli değil, tuş hissiyatı yumuşak. Boyutu baya ufak. 20’den fazla aydınlatma modu var.

O paraya değmez.

AK68030 koduyla 21 Dolara alabilirsiniz. Vergi vs. de çıkmıyor.

Kullanıyorum. Eğer yön tuşları olmadan yaparım diyorsanız alabilirsiniz güzel bir klavye. FN tuşuna basılı tuttuğunuzda wasd yön tuşlarına dönüşüyor. İlk başta yön tuşları olmadığı için zorlandım ama hafif hafif alıştım şimdi. Çok sesli değil, tuş hissiyatı yumuşak. Boyutu bayağı ufak. 20'den fazla aydınlatma modu var.

Ben kullanıyorum iyidir. Çınlama sesi denen şeyden az bir şey var. Sesi güzel. Renkleri de güzel. Öneririm. Alınır. Ayrıca klavyeye bağlı olan kablosu takılıp çıkarılabiliyor.

Öncelikle teşekkürler bir sorum daha var RGB'sinden memnun musunuz hem tek renk kullanabiliyor muyuz bir de bazıları çok fazla yay sesi var demiş doğru mudur hem boyutunu neyle örnekleyebiliriz.

Öncelikle teşekkürler bir sorum daha var RGB'sinden memnun musunuz hem tek renk kullanabiliyor muyuz bir de bazıları çok fazla yay sesi var demiş doğru mudur hem boyutunu neyle örnekleyebiliriz.

RGB'si muhteşem ötesi. Tek renk kullanılıyor ben şu an tek renk mor kullanıyorum. Boyutu ince bir test kitabına benzetilebilir.

Yay sesi (çınlama sesi) var ama o kadar fazla değil. Bana çok fark ettirmiyor. Bir de kulaklık takarsanız hiç gelmez.

Yazılımı ile çok fazla RGB modu var istediğinizi atayabiliyorsunuz. Klavyede en sevdiğim özellik ışıklandırması oldu diyebilirim. Canın sıkıldıkça değiştir çok fazla modu var. Yay sesi hiç farketmedim ben sesinden gayet memnunum. Boyut olarak kullandığım en ufak klavye oldu. Dediğim gibi daha önce bu tarz klavye kullanmadıysanız ilk başta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Elim otomatik yön tuşlarına gidiyordu ilk bir kaç gün. FIFA vs oynayamazsınız bu klavye ile. Şimdi sağ elimle FN tuşuna basıp sol elimle yön tuşu yapıyorum kısa süreliğine WASD tuşlarını sonra devam ediyorum.

O paraya değmez.

AK68030 koduyla 21 dolara alabilirsiniz. Vergi vs. de çıkmıyor.

Sağ olun beyaz istiyorum ve kargo süresi uğraştırıcı.

RGB'si muhteşem ötesi. Tek renk kullanılıyor ben şu an tek renk mor kullanıyorum. Boyutu ince bir test kitabına benzetilebilir.

Yay sesi (çınlama sesi) var ama o kadar fazla değil. Bana çok fark ettirmiyor. Bir de kulaklık takarsanız hiç gelmez.

Yazılımı ile çok fazla RGB modu var istediğinizi atayabiliyorsunuz. Klavyede en sevdiğim özellik ışıklandırması oldu diyebilirim. Canın sıkıldıkça değiştir çok fazla modu var. Yay sesi hiç fark etmedim ben sesinden gayet memnunum. Boyut olarak kullandığım en ufak klavye oldu. Dediğim gibi daha önce bu tarz klavye kullanmadıysanız ilk başta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Elim otomatik yön tuşlarına gidiyordu ilk birkaç gün. FIFA vs oynayamazsınız bu klavye ile. Şimdi sağ elimle FN tuşuna basıp sol elimle yön tuşu yapıyorum kısa süreliğine wasd tuşlarını sonra devam ediyorum.

Herkese teşekkürler ♥️. Hepsiburada'dan alacağım İncehesap'tan güvenilir midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı