Redragon K509 Dyaus alınır mı?

  • Konuyu başlatan Sarne
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 11B
Bütçe
180
Halen kullanıyor musunuz ? Sessiz oyun oynayabileceğim bir klavye arıyorum. Logitech MK295 ve K580'i düşünüyordum ama bu klavyenin ledli olması ve oyun oynamaya daha uygun olması ilgimi çekti. Fiyat olarak da 380tl fena değil gibi. Yani 600tlye Razer Cynosa v2 alabilirim ama gürültülü olur diye tercih etmek istemiyorum.
 
Halen kullanıyor musunuz? Sessiz oyun oynayabileceğim bir klavye arıyorum. Logitech MK295 ve K580'i düşünüyordum ama bu klavyenin LED'li olması ve oyun oynamaya daha uygun olması ilgimi çekti. Fiyat olarak da 380TL fena değil gibi. Yani 600TL'ye Razer Cynosa V2 alabilirim ama gürültülü olur diye tercih etmek istemiyorum.

Membran veya red Switch tercih edeceksiniz. Membran klavyelerin basım hissiyatları, sesleri, algılama noktası ve ömrü daha kötüdür. Algılama noktası dediğim, tuş hareket ederken gangi noktada tuşa basıldığını algıladığı diyebiliriz. Membranlar tuş en sonuna kadar basıldığında algılar ancak mekanik klavyelerde tuş ortasına geldiğinde algılar. Redragon dyaus kaliteli bir membran klavyedir.

Cynosa V2 da membrandır ve o da sessizdir.

Çıkabiliyorsanız bunu alabilirsiniz:
 
Açıkçası bir de ben yıllardır dizüstü bilgisayar klavyesi kullanıyorum gayet memnunum. Gaming ve mekanik klavyeler yüksek profilli. Aklımda Logitech K580(588tl BT'lu), Logitech MK295(350tl sessiz standart klavye) ve Redragon K509(400tl) var. Amacım da oyun oynamak genellikle. Yani dizüstü bilgisayar klavyesi rahatlığında(low profile) ve gürültüsünde oyun oynayabileceğim bir şey istiyorum açıkçası. Yani elbet daha iyi seçenekler vardır ama 500-600TL'yi geçmek istemem. En makul bu saydığım 3 seçenek var gibi. Başka önerdiğiniz model veya ya da fikriniz varsa bilmek isterim.

Hyperx Alloy Core RGB Membran sanırım tam aradığım klavye.
 
Son düzenleme:
Harflerin üstü çok güzel bir doku ile yapılmış, öyle boş plastik değil. Silineceklerini hiç düşünmüyorum, silinmedi de.

Herhangi bir sıkıntı yok klavyede aynı.

Merhaba klavyeyi almayı düşünüyorum şu an bir sıkıntısı var mı?

Hocam ben aldım memnunum. Tuşlar silinmedi ancak ilk günkü gibi tok ses çıkarmıyor ve ek olarak space tuşu bazen yay gibi tiz ses çıkarıyor.

Üründe bir sıkıntı var mı Redragon K509 bahsediyorum almayı düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı