Redragon K552-2 sağ Shift tuşu bozuk

Açıkçası bahsettiğiniz şey doğal bir şey mi, yoksa bir sıkıntı mı var emin değilim. Dediğim gibi direkt Redragon TR'ye mail atın bence.

Hocam, doğal bir şey olsa fotoğraf atan arkadaş bu mevzunun kendisinde de olduğunu söylerdi diye düşünüyorum. Zaten göründüğü gibi space tuşunda stabilizör içerideyken Shift tuşunda dışarıda. Inventus'a değişim istediğimi mail olarak attım, sizin dediğinizi de yapayım.

Muhtemelen iade malları sattılar bu indirimde. Benim de klavyem üzerinde çok küçük bir kırık var. Performansı etkilemediği için hiç uğraşmadım. Bu fiyata bu klavye bir daha bulabilmek imkansız.

Muhtemelen iade malları sattılar bu indirimde. Benim de klavyem üzerinde çok küçük bir kırık var. Performansı etkilemediği için hiç uğraşmadım. Bu fiyata bu klavye bir daha bulabilmek imkansız.
Madem iade malları satıyorlar, geri iade edemeyelim diye mi o kağıdı koymuşlar 😃🤔

Hocam, doğal bir şey olsa fotoğraf atan arkadaş bu mevzunun kendisinde de olduğunu söylerdi diye düşünüyorum. Zaten göründüğü gibi space tuşunda stabilizör içerideyken Shift tuşunda dışarıda. Inventus'a değişim istediğimi mail olarak attım, sizin dediğinizi de yapayım.
Ben hissetmemiş de olabilirim. Bende bastığımda içine giriyor takılma olmadan.

Sorunun çözüldüğüne sevindim eğer yapamasaydınız alternatif olarak ekran klavyesini kullanabilirdiniz eğer ki işaretlerle işiniz varsa.

Bana da tuşlar içine gömük geldi. Bazı tuşlara zor basıyorum ne kadar çıkarıp geri taksam da düzelmedi o sorun.

29 Ekim'de inventus.com.tr'den aldığım klavyenin sağ Shift tuşu diğer tuşlara göre sert ve tam basmıyor(tuş çalışıyor).
Peki ben bu klavyeyi göndersem değişim mi yapılacaktır, yoksa garantiye mi gidecektir? Klavye bugün geldi.

Bana gelen klavyenin araların da toz, saç ve ekmek kırıntıları vardı 🤣🤣
Ürün yorumu yazdım ancak inventus yorumu bile yayınlamamış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı