Redragon K552 alınır mı?

Beyazı da 978 TL ona da bakabilirsiniz.

Hocam beyaz seversenize beyazına bakın n11 de satılıyor resimde ışıklar kötü gözüküyor ama fotoğraflarına bakın benim çok hoşuma gidiyor

Beyazı da 978 TL ona da bakabilirsiniz.

Hocam beyaz seversenize beyazına bakın n11 de satılıyor resimde ışıklar kötü gözüküyor ama fotoğraflarına bakın benim çok hoşuma gidiyor
beyaz da alabilirim ama hiç kullanmadım kötü durur mu acaba

evet gördüm de site hakkında bazı kötü yorumlar gördüm bozuk ürünleri indirime koyuyorlar tarzında

Hocam kumara daha iyi diye biliyorum

evet gördüm de site hakkında bazı kötü yorumlar gördüm bozuk ürünleri indirime koyuyorlar tarzında
Hocam sanmıyorum rainbow ama güzel duruyor bence bakın burdan ürün değerlendirmelerine girin fotoğraflara bakın ürünün resmindeki gibi soluk durmuyor ışıklar ben param olunca alaacağım

Daha iyi olduğunu düşündüren nedir size?

Beyaz da alabilirim ama hiç kullanmadım kötü durur mu acaba?

Evet gördüm de site hakkında bazı kötü yorumlar gördüm bozuk ürünleri indirime koyuyorlar tarzında.

Hocam kumara daha iyi diye biliyorum.

Pardon, yanlış anlaşılacak bir biçimde yazmışım. Bence daha hoş ve oturaklı duruyor aralarında da sadece kasasında fark var diye biliyorum. İndirimdeyken kumara yerine kesinlikle Dark Avenger alırdım.

Dediğim gibi hocam Rainbow RGB değil ama bence alınır red Switch hem bir de yine dediğim gibi ürünün resmindeki gibi soluk durmuyor ışıklar değerlendirmelere bakarsanız bence alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı