Redragon K552 klavyeye cherrymx Switch takılabilir mi?

• Konuyu başlatan chaoo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.575
Sanırım takamıyorsunuz.

K552 pinleri;

Mechanical RGB Backlit 87 Key K552 KUMARA by Redragon has Hot swab-able  switches. : MechanicalKeyboards

Cherry MX pinleri;

Cherry MX Switch - COM-13834 - SparkFun Electronics

Yine de tam emin değilim ama takamazsınız gibi gözüküyor.

@221420 takılamaz değil mi hocam?

Aldım ileride Cherry MX Switch sipariş edeceğim uyumlu mudur bu klavye ile

Takamazsınız Cherry MX switchleri. Pin yüzünden değil, pcb üzerindeki RGB ledler yüzünden. Gerçi K530 içn denedim ben ama sanırım K552'de de aynıdır büyük ihtimalle. Bendeki Cherry MX, Gateron ve Kailh Box switchler o bahsettiğim ledler yüzünden takılamıyor K530'a.

Takamazsınız Cherry MX switchleri. Pin yüzünden değil, pcb üzerindeki RGB ledler yüzünden. Gerçi K530 için denedim ben ama sanırım K552'de de aynıdır büyük ihtimalle. Bendeki Cherry MX, Gateron ve Kailh Box switchler o bahsettiğim ledler yüzünden takılamıyor K530'a.
Hocam, attığım fotoğrafa göre K552 ledlerinin Cherry MX'e denk gelen yerinde herhangi bir çıkıntı,, pin vs. bulunmuyor. Bana takılabilir gibi geldi. Ama hala pinlerin sıkıntı çıkartabileceğini düşünüyorum.

Hocam, attığım fotoğrafa göre K552 ledlerinin Cherry MX'e denk gelen yerinde herhangi bir çıkıntı,, pin vs. bulunmuyor. Bana takılabilir gibi geldi. Ama hala pinlerin sıkıntı çıkartabileceğini düşünüyorum.

Pinler sorun değil onları kesiyorsun zaten gerekirse. Asıl sorun pcb üzerindeki led. Cherry MX switch altı dümdüz. Outemu switch ise o lede denk gelen kısmında boşluk var ilk resime dikkatli bakarsan.

Dediğim gibi ledler K530'daki gibi pcb üzerindeyse o boşluk olması gerekiyor switchte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı