- Makaleler
- 7
Arkadaşlar bu klavyeye Cherry MX Switch takabilir miyim?
Evet, gördüm şimdi.Pinler sorun değil onları kesiyorsun zaten gerekirse. Asıl sorun pcb üzerindeki led. Cherry MX switch altı dümdüz. Outemu switch ise o lede denk gelen kısmında boşluk var ilk resime dikkatli bakarsan.
Dediğim gibi ledler K530'daki gibi pcb üzerindeyse o boşluk olması gerekiyor switchte.
Switch değiştirmek yerine garantiye yollayın, ayrıca Switch'in bozuk olduğundan da emin olun.Arkadaşlar klavyeyi alalı 1 gün oldu ü tuşunun Switch'i bozulmuş galiba arada bir basıyor onu pause tuşunun Switch'i ile değiştim ileride galiba bu outemu Switch genel problemlerinden ileride Cherry MX dışı hangi Switch'den alsam makuldür?
Switch değiştirmek yerine garantiye yollayın, ayrıca Switch'in bozuk olduğundan da emin olun.
Yine Outemu Red ile değiştirebilirsiniz.
Ever düzelir. Forumda bu sorunu yaşayan bir kişi daha vardı ve şu an Red Switch'e alıştı. Zamanla sizde alışırsınız.Bir de bir şey soracağım 3 yıldır Blue Switch kullanan biri olarak Red Switch'e geçince böyle tuşa basıp basmadığımı anlayamıyorum bu zamanla düzelir değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.