Redragon K552-KR Kumara alınır mı?

Bütçe
1000

SensOuma

Hectopat
Bu ürünü almayı düşünüyorum ama ne kadar iyi bir fikrim yok. Aslında bu kadar para vermek istemiyorum mesela bu da olabilir LOGITECH G213 PRODIGY GAMING TR KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Önereceğiniz F/P ürünü var mı acaba?

Redragon markasının klavyeleri iyidir üzmez sizi alabilirsiniz.

İfadeler: LSL
Yani mekanik ama fena ozellikleri yok. Anahtarlari da guzel. Logitech membran ama o da tercih edilen bir model. Sen karar ver ama ben kalitesini ispatlamamis bir mekanik yerine daha guvenilir olan membran modeli secerdim

Verdiğin iki örnek çok başka türdeki klavyeler. Birincisi hem numerik tuş takımı olmayan hem de mekanik bir klavye. İkincisi hem membran hem de numerik takımı olan standart boy klavye. Kimisi sesinden dolayı mekanik tercih eder, kimisi etrafı rahatsız etmemek için mekanik olmayanları tercih eder. Kimisi numerik takımı olmayan küçük klavye ister, kimisi standart olanı. Bu durumda hangi türü istediğine karar verdikten sonra bütçeye göre daha sağlıklı öneriler yapılabilir.

Hayir yanildigin bir nokta var. Membran disinda klavye cop ve board kalitesi de isin icine giriyor. Raporlana hizlari ve n-roll key gibi ozellikler ve buna ek olarak datanma omru. A4tech ile logitech'i burada ayri tutamayiz. He isin icine tabii ki marka ve rgb gibi seyler nedeniyle yuksek fiyatlar girebilir. Orasi tartisilir. Ben Asus TUF M5 klavye de kullandim ve membran olmasina ragmen diger membranlara hic benzemiyorsu performansi.

Tabii ki de ben marka olarak karşılaştırmak istememiştim, yapım kalitesi olarak yapılan ürünler bir yana .

Al ama oradan alma buradan al, 700TL.

Edit: Hatta sitenin ana sayfasında klavyeyi yanında mouse+headset ile 700 TL'ye satıyorlar? Onu al direk stokta varsa.

Güvenilir site hocam ancak kargoları biraz geç gelebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…