Redragon K552-R Kumara vs. Motospeed CK61

Serahsi

Hectopat
Daha fazla  
Bu ürünü Sinerjiye sordum hotswappeble değil dediler. Sanırım Redragon k552 RGB olan versiyonu. (RGB olan versiyonda hotswappeble özelliği yok)

Yurtdışından garanti sorunu olacağı için önermem. Redragon K553 Usas alarak switchlerini Aliexpress üzerinden alıp istediğiniz renkte switchlerle değiştirmek daha mantıklı olabilir.
Bende yarın Redragon 555-1 alarak ilerleyen haftalarda brown switchler alıp değiştireceğim.

Switchler lehimli olmaz keycaps çıkartma aparatına benzer metal bir cımbız benzeri aletle switchleri çıkartabilirsin ve yerine başka switch takabilirsin. youtube'a yazarak yabancı kanallarda örnekleri görebilirsiniz.
yani başak bir klavye alıp sonra aliexpressten switch sipariş etmek biraz uzun sürer, pek uğraşmak istemiyorum. Bu fiyata yakın bana hangi klavyeyi önerebilirsiniz? Hem de yurtdışından gelen klavyenin garanti sıkıntısı yok, onu önerir misiniz?
Switchler lehimli olmaz keycaps çıkartma aparatına benzer metal bir cımbız benzeri aletle switchleri çıkartabilirsin ve yerine başka switch takabilirsin. youtube'a yazarak yabancı kanallarda örnekleri görebilirsiniz.
Bir de ben genel olarak fps oynuyorum, switchleri öyle değiştirmeyi pek düşünmüyorum, sıkıntı olur mu?

yani başak bir klavye alıp sonra aliexpressten switch sipariş etmek biraz uzun sürer, pek uğraşmak istemiyorum. Bu fiyata yakın bana hangi klavyeyi önerebilirsiniz? Hem de yurtdışından gelen klavyenin garanti sıkıntısı yok, onu önerir misiniz?

Bir de ben genel olarak fps oynuyorum, switchleri öyle değiştirmeyi pek düşünmüyorum, sıkıntı olur mu?
switchler optik olmadığı sürece tepkime süresi vs neredeyse aynı zaten renkler sadece hissiyatı değiştirir. Red yumuşak ve ses yapmadığı için tercih edilebilir. Redragon K552 bence daha mantıklı tercih olur. Diğer markanın tecrübelerini okumadım görmedim ama Redragon K552 Amerika Amazon'da önerilenlere girmiş ve binlerce olumlu geri dönüş almış tam F/P denilecek ürün şuana kadar alan kimsenin pişman olduğuna denk gelmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı